Alles overzichtelijk verzekerd in één pakket

Maak kennis met Sebastiaan, Lianne en hun twee tienerdochters Joyce en Denise. Al een aantal jaren hebben ze hun complete pakket aan verzekeringen ondergebracht bij Vrieling en dat bevalt ze goed.

Ze wonen in Hardenberg met z’n vieren in een mooie twee-onder-een-kapwoning in een gezellige straat. Zijn alle vier fanatieke korfballers en gaan graag samen op vakantie of een weekendje weg. Maak kennis met Sebastiaan, Lianne en hun twee tienerdochters Joyce en Denise. Al een aantal jaren hebben ze hun complete pakket aan verzekeringen ondergebracht bij Vrieling en dat bevalt ze goed.

“We hadden in het verleden onze verzekeringen ergens anders ondergebracht maar daar hadden we steeds wisselende contactpersonen”, vertelt Sebastiaan. “Via de korfbal kwamen we in contact met Vrieling en toen hebben we daar een afspraak gemaakt.”

Goed advies

“In het eerste gesprek met adviseur Luuk Boerman hebben we destijds alle verzekeringen samen doorgenomen. Dat was heel goed. Dingen die we niet begrepen legde Luuk rustig en duidelijk uit. Bovendien kijk je op zo’n moment weer eens kritisch naar alles en kom je er toch achter dat sommige verzekeringen ook beter kunnen. Zo hebben we onze overlijdensrisicoverzekering aangepast en bleek dat we zelfs wat dubbel verzekerd hadden. Luuk Boerman heeft ons erop gewezen dat met een aantal aanpassingen de verzekeringen weer goed aansluiten bij onze gezinssituatie”, herinnert Lianne zich. Dat gaf een vertrouwd gevoel en dat maakte voor ons de stap naar Vrieling vanzelfsprekend.

"Alles onder één dak bij Vrieling"

Naast verzekeringen kunt u bij Vrieling ook terecht voor uw nieuwe hypotheek, koop en verkoop van uw woning en uw bankzaken. 

“Ervaar het gemak van één aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.”


Overzichtelijk alles op één plek

Kortgeleden nam Luuk contact op voor een afspraak, om weer met Sebastiaan en Lianne bij te praten en te kijken of de verzekeringen nog passen bij hun huidige en toekomstige situatie. “Wij vinden dat makkelijk want wij merken dat we zelf toch te laks zijn om dat alleen door te nemen”, lacht Sebastiaan. “We vinden het fijn dat Vrieling dan het initiatief neemt en dat alles weer goed geregeld is. We ontvingen weer een nieuwe polis waarbij we in één oogopslag zien hoe we verzekerd zijn”.

Vertrouwen is belangrijk

Sebastiaan en Lianne zijn erg tevreden over het persoonlijke contact en de service van Vrieling. “We hebben een goede klik met Luuk en het is fijn dat hij onze vaste contactpersoon is. Hij is nuchter, kent ons en onze situatie waardoor hij weet wat goed bij ons past. We hebben vertrouwen in hem en dat is belangrijk want het gaat per slot van rekening wel over ons eigen geld.”

Meer weten?

Dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs op telefoonnummer 0523 – 28 27 26 of ga naar onze contactpagina.
Wij staan u graag te woord.