8 verzekeringsprofessionals in de dop starten bij Vrieling

Vrieling start vanaf 1 september voor het eerst met het opleiden van acht mensen die een carrièreswitch willen maken. Met een 1-jarig programma krijgen zij de kans om zich te ontpoppen tot een echte verzekeringsprofessional. Het programma heet Van Start en draagt bij aan de leercultuur die Vrieling wil stimuleren op kantoor én in de regio.

Leren in verzekeringsbranche

Het 1-jarige programma is een zij-instroomprogramma waarbij Vrieling mensen intern gaat opleiden om zo aan het werk te kunnen gaan in de verzekeringsbranche. Het programma is gericht op mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of zich willen oriënteren in een nieuwe sector. De acht deelnemers worden in de eerste maand klaargestoomd met trainingen en examens op het gebied van verzekeringen. Daarna gaan zij meewerken op verschillende afdelingen om te kijken welk specialisme het beste bij hen past. Clarice van der Borg, activator van de leercultuur binnen Vrieling: “Bij Vrieling is het thema mens en maatschappij belangrijk. Het programma geeft mensen een kans om zowel te leren als werken in een regionaal familiebedrijf. Op deze manier hopen we de werkgelegenheid binnen de regio te stimuleren en mensen enthousiast te maken voor onze branche en organisatie.”

Verzekeringsprofessionals Van Start

Adviesgroep met nadrukkelijke aandacht voor persoonlijk contact

Vrieling is een financiële dienstverlener in het oosten van Nederland. Bij Vrieling werken 250 medewerkers in vier vestigingen in Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart. Het familiebedrijf houdt zich dagelijks bezig met adviseren van particuliere en zakelijke klanten op financieel gebied. Denk hierbij aan het kopen van een huis, het afsluiten van een caravanverzekering en het inventariseren van bedrijfsrisico’s. Het succes van Vrieling zit in het persoonlijk contact met de klant. Onder het motto rust, continuïteit en zekerheid staat Vrieling klanten in iedere levensfase bij.