Bescherm je huis en bespaar met de Vrieling Preventiedienst GROHE

Samenwerking van Vrieling Adviesgroep en GROHE


  • Besparen op waterverbruik
  • Voorkomen van waterschade
  • 24/7 monitoring van je waternetwerk
  • 10% korting op je opstal- en inboedelverzekering
  • Geen eigen risico bij een waterschade

Vragen?

We helpen graag.
Bernd 1080x1080 v2

Waterverbruik verminderen en schade voorkomen?

Ben je op zoek naar manieren om je waterverbruik te verminderen en tegelijkertijd waterschade in je huis te voorkomen? Speciaal voor jou als klant van Vrieling introduceren we de Vrieling Preventiedienst GROHE: een kostenefficiënte oplossing om je bewust te maken van je waterverbruik en schade te voorkomen.

Hoe werkt het?

GROHE’s Sense is een met wifi verbonden watermanagementsysteem dat wordt aangesloten op de hoofdwaterleiding. Het ziet letterlijk al het water langskomen wat in huis gebruikt wordt. Het systeem detecteert dreigende waterschade vroegtijdig en stopt de watertoevoer. Daarnaast monitoren sensoren in overige ruimtes en alarmeren je via je smartphone bij gevaar. De bijbehorende app geeft je inzicht in je dagelijks waterverbruik, waardoor het besparen op water een stuk makkelijker wordt.

Website
Unnamed 1

Wat zijn de kosten?

Sluit je aan bij de ruim 200 tevreden klanten die al gebruik maken van de Vrieling Preventiedienst GROHE en krijg gemoedsrust door het voorkomen van toekomstige waterschade. De kosten voor het afnemen van deze dienst zijn € 6,- per maand. De dienst is inclusief:

  • de GROHE Sense Guard met 3x GROHE Sense, dit zijn losse sensoren te plaatsen bij onder andere de vaatwasser, wasmachine en cv-ketel (t.w.v. € 1406,70),
  • gratis installatie door een erkende lokale installateur.

Maar er is meer!

Maak je gebruik van onze aanbieding, dan ontvang je 10% extra korting op de premie van je opstal- en/of inboedelverzekering. Dit betekent dus dat je niet alleen bespaart op je watergebruik, maar ook op je verzekeringskosten, waardoor de dienst je (bijna) niets kost.

Daarnaast draag je met het afnemen van de Vrieling Preventiedienst GROHE bij aan het behoud van ons milieu en duurzaamheid. Samen kunnen we je waterverbruik onder controle krijgen, waterschade voorkomen en een duurzamere toekomst creëren. Mis deze kans niet!

Mis deze kans niet en meld je aan in 3 stappen

1. Download de GROHE Sense app: iOs of Android
2. Open de app en klik op partnerprogramma
3. Activeer de dienst met jouw persoonlijke activeringscode en pincode.

Jouw activeringscode is het polisnummer van je opstalverzekering.
De pincode is je postcode.

Let op: jouw activeringscode en de pincode moeten exact overgenomen worden inclusief spaties en hoofdletters.

Heb je vragen?

Voor vragen over het aanbod en de Vrieling Preventiedienst kun je contact opnemen met ons GROHE-team via grohe@vrieling.nl of door een berichtje te sturen via WhatsApp naar 06 514 876 08.

Unnamed 2
Waarom biedt Vrieling de Vrieling Preventiedienst GROHE aan?

Vrieling biedt de Vrieling Preventiedienst GROHE aan, omdat we jouw gevoel van veiligheid en bescherming koesteren. Met de GROHE Sense Guard krijg je volledige controle over jouw watervoorziening en kun je kleine én grote lekkages voorkomen. Voel je zelfverzekerd, bespaar kosten en verminder jouw ecologische voetafdruk.

Het is geen verrassing dat 1 op de 4 Nederlanders al eens waterschade heeft gehad. Maar met onze preventiedienst willen we jou helpen om de statistieken te doorbreken en jouw huis te beschermen tegen onverwachte waterschade. Vertrouw op Vrieling en GROHE Sense Guard om jouw woning te beschermen en gemoedsrust te krijgen.

Wat zijn de kosten voor de Vrieling Preventiedienst GROHE?

Je betaalt iedere maand € 6,- voor de Vrieling Preventiedienst GROHE nadat de GROHE Sense Guard is geïnstalleerd. Vanaf dit moment profiteer je ook van 10% extra korting op de premie van je opstal- en inboedelverzekering.

Er worden verder geen extra kosten in rekening gebracht.

Het lukt me niet om de dienst te activeren via de app.

Het is mogelijk dat je een kleine technische fout krijgt tijdens het activeren van de Vrieling Preventiedienst GROHE in de app. Vaak helpt het om de app te verwijderen van je telefoon en opnieuw te installeren. Lukt dit niet? Dan kan je contact opnemen met ons GROHE-team via grohe@vrieling.nl of door een berichtje te sturen via WhatsApp naar 06 514 876 08.

Wanneer wordt de GROHE Sense Guard geïnstalleerd?

De installatie wordt verricht door een lokale installateur. De planning voor de installatie gaat via GROHE. Voor vragen kan je 088 0030700 bellen of het contactformulier invullen op www.grohe.nl.

Ik woon niet in Overijssel of Drenthe. Kan ik ook gebruik maken van het aanbod?

Momenteel werken Vrieling en GROHE alleen met een lokale installateur, die gespecialiseerd is in het installeren van de GROHE Sense Guard. Hun werkgebied concentreert zich rondom de regio Hardenberg, Zwolle, de kop van Overijssel en Zuid-Drenthe.

Mocht je daarbuiten wonen, dan kan je er vooralsnog geen gebruik van maken. Het doel van Vrieling en GROHE is om dit verder uit te breiden.

Wie betaalt de kosten voor de installatie?

De installatie van de GROHE Sense Guard wordt voor je betaald en wordt verricht door een lokale installateur.

Wie helpt mij met een vraag over de GROHE Sense?

Alle vragen over de app, de GROHE Sense Guard en de Senses kan je stellen aan GROHE. Zij zijn bereikbaar via 088 0030700 of stel je vraag via het contactformulier op www.grohe.nl.