Landbouwwerktuigenverzekering bij Vrieling

Bij Vrieling bieden we jou de keuze uit verschillende landbouwwerktuigenverzekeringen, bij verschillende verzekeraars. Jouw eigen adviseur bekijkt samen met jou welke landbouwwerktuigenverzekering past bij jouw bedrijf. Op die manier heb je altijd de – voor jouw bedrijf – beste landbouwwerktuigenverzekering.

Landbouwwerktuigenverzekering

De landbouwwerktuigenverzekering die bij jouw bedrijf past

Je bent verplicht jouw tractoren en landbouwwerktuigen WA te verzekeren. Ook als je die (bijna) niet op de openbare weg gebruikt. Je bent dan verzekerd voor schade die je met jouw werktuig veroorzaakt aan anderen. Je kiest bij Vrieling voor een standaarddekking die bij je past:

  • WA-dekking: automatisch aangevuld met dekking voor schade die je met jouw werktuig veroorzaakt aan de gebouwen die je gebruikt en aan zaken van anderen die je vervoert
  • WA + Casco: verzekert je tegen botsen, slippen, van de weg raken, beschadiging, brand en diefstal
  • WA + Casco inclusief eigen gebrek: verzekert je zoals bij Casco plus voor motorische of mechanische schade door slechte reparatie en bediening en door machinebreuk, materiaal- en constructiefouten

Persoonlijke begeleiding bij schade

Bij schade gaat jouw schadebehandelaar direct voor je aan de slag. Hij overlegt met je hoe jouw schade het best en snelst afgewikkeld kan worden. Je staat er dus niet alleen voor. Onze schadebehandelaars staan altijd voor jou klaar en geven je praktische hulp: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Schade melden

Offerte? Persoonlijk advies?

Laat het ons weten, dan nemen we contact met je op.

Maak een afspraak