Landbouwwerktuigenverzekering bij Vrieling

Bij Vrieling bieden we u de keuze uit verschillende landbouwwerktuigenverzekeringen, bij verschillende verzekeraars. Uw eigen adviseur bekijkt samen met u welke landbouwwerktuigenverzekering past bij uw bedrijf. Op die manier heeft u altijd de – voor uw bedrijf – beste landbouwwerktuigenverzekering.

Landbouwwerktuigenverzekering

De landbouwwerktuigenverzekering die bij uw bedrijf past

U bent verplicht uw tractoren en landbouwwerktuigen WA te verzekeren. Ook als u die (bijna) niet op de openbare weg gebruikt. U bent dan verzekerd voor schade die u met uw werktuig veroorzaakt aan anderen. U kiest bij Vrieling voor een standaarddekking die bij u past:

  • WA-dekking: automatisch aangevuld met dekking voor schade die u met uw werktuig veroorzaakt aan de gebouwen die u gebruikt en aan zaken van anderen die u vervoert
  • WA + Casco: verzekert u tegen botsen, slippen, van de weg raken, beschadiging, brand en diefstal
  • WA + Casco inclusief eigen gebrek: verzekert u zoals bij Casco plus voor motorische of mechanische schade door slechte reparatie en bediening en door machinebreuk, materiaal- en constructiefouten

Persoonlijke begeleiding bij schade

Bij schade gaat uw schadebehandelaar direct voor u aan de slag. Hij overlegt met u hoe uw schade het best en snelst afgewikkeld kan worden. U staat er dus niet alleen voor. Onze schadebehandelaars staan altijd voor u klaar en geven u praktische hulp: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Schade melden

Offerte? Persoonlijk advies?

Laat het ons weten, dan nemen we contact met u op.

Maak een afspraak