Bedrijven ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Ziekteverzuimverzekering

Administratief gemak

Van een zieke werknemer heeft u al veel ongemak, daarom maakt Vrieling het voor u weer gemakkelijk door een hoop administratie voor u uit handen te nemen. Tijdens de begeleiding en behandeling van ziektegevallen is een goed en geautomatiseerd proces ontzettend belangrijk. Daarom maakt Vrieling gebruik van het gebruiksvriendelijke programma VerzuimSignaal.

Maatwerk en deskundig advies

Een goede verzekering is één, maar een deskundig en vertrouwd advies is twee! Daarom hebben klanten van ons kantoor twee vaste contactpersonen: een buitendienstadviseur en een binnendienstadviseur. Dat vinden we belangrijk, omdat je pas een goed advies kunt geven als je de ondernemer en zijn bedrijf goed kent. Zo zijn wij in staat verzekeringen op maat te leveren, en op die manier kunnen we bovendien garanderen dat wij altijd voor u bereikbaar zijn om u persoonlijk van dienst te zijn. Voor u een zorg minder!

De voordeligste en meest geschikte oplossing voor úw bedrijf

Via ons premievergelijkingsprogramma selecteren wij voor u de meest aantrekkelijke optie uit de markt. Daarbij vergelijken wij op prijs én op voorwaarden, resulterende in de meest geschikte en voordelige oplossing voor uw bedrijf.

Marcel Hamberg

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.