Bedrijven ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

WGA-excedent verzekering

De WGA-excedent verzekering geeft op twee manieren een uitbreiding op de WGA-aanvulingsverzekering. Het wettelijk verzekerd jaarinkomen binnen de WGA bedraagt momenteel € 54.183,60 (1 juli 2017). Het inkomen dat daarboven uitkomt is niet verzekerd op de WGA-aanvullingsverzekering, maar wel op de WGA-excedent verzekering. Bij deze verzekeringsvorm kan een jaarinkomen worden verzekerd tot € 200.000,-.

Daarnaast speelt het verzekerde percentage een rol. De WGA-aanvullingsverzekering, vult na arbeidsongeschiktheid het inkomen aan tot 70%. Bij de WGA-excedent verzekering kunt u kiezen voor een hoger uitkeringspercentage, bijvoorbeeld 75% of 80%.

Net als bij de WGA-aanvullingsverzekering verschillen de aanbieders van WGA-excedent verzekeringen ook zeer in voorwaarden en dekking. Vrieling biedt u de zekerheid van een goed advies en de beste dekking en voorwaarden. Dat levert voordeel op voor u als ondernemer en voor uw medewerkers!

Greetje de Graaf

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.