Bedrijven ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Vrieling Verzuim Pakket

De Verzuimverzekering

Fizie geeft aandacht aan het voorkomen van verzuim en neemt maatregelen gericht op snelle re-integratie op de werkplek. Ziekteverzuim kent voor u als werkgever ook een financieel aspect. Mocht u te maken krijgen met langdurig verzuim, dan is met de verzuimverzekering van Vrieling ook uw loondoorbetalingsverplichting goed verzekerd.

Deze polis kent de volgende voordelen:

  • CAO volgend
  • WIA helpdesk
  • Re-integratiebudgetten
  • Bonus-malus regeling
  • Samenwerking regionale dienstverleners
  • Poortwachtergarantie
  • Overstapservice

Fizie neemt de werkgeversrol op zich

De verzuimverzekering van Vrieling wordt ondersteund door de dienstverlening van Fizie. Fizie neemt in het verzuimtraject de werkgeversrol op zich. Fizie bestaat uit een vast team van casemanagers die de bedrijfsarts aansturen. Samen met Fizie heeft u zo zelf inspraak op de individuele verzuimbegeleiding. Fizie onderscheidt zich door het bewaken van een strak tijdspad met als doel uw werknemer zo spoedig mogelijk terug aan het werk te krijgen! Er zijn naast u verzekeraar en de arbodienst meer partijen betrokken bij verzuim zoals re-integratiebedrijven, het UWV en uw accountant. Fizie informeert en betrekt ook deze partijen in het traject.

Wet Verbetering Poortwachter

Fizie biedt u de poortwachtergarantie. Deze garantie geeft u als werkgever de zekerheid dat u aan alle verplichtingen die de Wet Verbetering Poortwachter aan u stelt voldoet, mits u de adviezen van Fizie over re-integratie van de zieke werknemer opvolgt. De poortwachtergarantie geldt voor tijdige ziekmeldingen.  Klik hier voor het stroomschema van de Wet Verbetering Poortwachter.

Verzuimdesk en Wia-desk

Op de website Fizie.nl delen wij onze kennis met u. Hier vindt u onder andere de verzuimdesk en de WIA-desk. Deze informeren u over alle zaken rondom ziekteverzuim en de geldende wetten en regels. Ook vindt u informatie en voorbeeldcases die antwoord geven op de vraag: wanneer wat te doen. Voor het verzuim en WIA-desk gedeelte dient u zich in te loggen op de website van Fizie.nl.

Duidelijkheid en inzicht in kosten

Direct en duidelijk inzicht in de werkelijke kosten van verzuim. Geen percentages, maar keiharde euro's. Allereerst door een actieve coördinatie vanaf de eerste ziektedag. Bij dreiging van langdurig verzuim zal Fizie komen met concrete oplossingen. Daarnaast heeft Fizie nauw contact met de verzekeraar en het UWV om bepaalde kosten vergoed te krijgen. Fizie staat naast u en denkt met u mee.

Voor meer informatie over het Vrieling Verzuim Pakket leest u de brochure of vraag een offerte aan.

Evelien Brandt

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.