Starters Kit

U hebt plannen voor een eigen zaak. Daar droomt u al jaren van!Bij het starten van een zaak komt ontzettend veel kijken. En als zelfstandige loopt u ook risico’s. U heeft geen tijd om hier bij stil te staan, u wilt zich bezighouden met het opstarten van de zaak en met ondernemen! Daarom houden wij ons bezig met waar wij goed in zijn: een goed advies en de juiste verzekeringen voor u.

Risicogebieden

We onderscheiden drie grote risicogebieden, uw inkomen, uw bezittingen en uw aansprakelijkheid.

Risicogebied Voorval
1. Inkomen U overlijdt
U wordt arbeidsongeschikt
U wordt 65 jaar
2. Bezittingen Beschadiging
Diefstal
3. Aansprakelijkheid Van uzelf
Voor uw medewerkers

Wij helpen u bij het nadenken over deze risicogebieden, en vragen die daarbij komen kijken als:

  • Wat nu als ik kom te overlijden?
  • Wat nu als ik een ongeval krijg en ik word arbeidsongeschikt?
  • En als ik werkloos word?
  • Hoe kan ik sparen voor een goed inkomen op mijn 65e?
  • Ben ik aansprakelijk voor mijn personeel?
  • Wat nu als mijn bedrijfspand afbrandt?

Over deze risico’s moet u goed nadenken. U doet er dan ook goed aan een inventarisatie van deze risico’s op te stellen. Wij doen dit voor u! Daarna kunt u beslissen of u deze risico’s zelf wilt dragen, of er een verzekering voor wilt afsluiten.

Voor elk van de verschillende risico’s bestaan specifieke verzekeringen. Vrieling Adviesgroep is goed in het verzekeren van bedrijven, of het nu een eenmansbedrijf is of een bedrijf met 250 medewerkers. Onze bedrijvenadviseurs zijn specialisten in het aandragen van verrassend aantrekkelijke verzekeringsoplossingen. Wij bieden u maatwerk, een verzekeringspakket volledig gericht op uw situatie en uw bedrijf. Het verzekeringspakket kent een aantrekkelijke kortingsregeling. Het kortingspercentage loopt op naarmate u meer verzekeringen in het pakket onderbrengt. Deze korting kan voor starters oplopen tot 30%! Meer weten? Lees meer over het startersvoordeel.

Wim Muilwijk

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.