Bedrijven ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Gebouwenverzekering

Vergoeding van o.a. bereddingskosten en opruimingskosten

Waar andere aanbieders deze kosten vaak niet of slechts deels vergoeden, vergoeden wij de totale bereddings- en opruimingskosten. Lees hier meer over de dekking.

Uw gebouw verzekerd op basis van herbouwwaarde

Het verzekerd bedrag van een gebouwenverzekering is de herbouwwaarde. Immers na een schade moet de uitkering voldoende zijn om het gebouw te herstellen in goede staat. Als de herbouwwaarde is vastgesteld middels een taxatierapport, is de getaxeerde waarde bij schade uitgangspunt voor de schaderegeling. Zo heeft u de beste garantie tegen onderverzekering.

Maatwerk en deskundig advies

Een goede verzekering is één, maar een deskundig en vertrouwd advies is twee! Daarom hebben klanten van ons kantoor twee vaste contactpersonen: een buitendienstadviseur en een binnendienstadviseur. Dat vinden we belangrijk, omdat je pas een goed advies kunt geven als je de ondernemer en zijn bedrijf goed kent. Zo zijn wij in staat verzekeringen op maat te leveren, en op die manier kunnen we bovendien garanderen dat wij altijd voor u bereikbaar zijn om u persoonlijk van dienst te zijn. Voor u een zorg minder!

Tot 10% extra pakketkorting

Als deze verzekering wordt afgesloten binnen het Bedrijven ZekerheidsPakket, krijgt u een extra premiekorting die kan oplopen tot 10% bij 6 verzekeringen!

Wim Muilwijk

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.