Bedrijven ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Uw voordeel

Vergoeding van de expertisekosten

Hoewel deze kosten bij andere aanbieders vaak niet of slechts gedeeltelijk vergoed worden, bieden wij u wél een volledige vergoeding van de exportisekosten!

Extra pakketkorting

Als deze verzekering wordt afgesloten binnen het Bedrijven ZekerheidsPakket, krijgt u een extra premiekorting die kan oplopen tot 10% bij 6 verzekeringen!

Alleen eigen risico bij schade veroorzaakt door inductie/overspanning

Per gebeurtenis geldt een eigen risico voor schade bij inductie/overspanning (€250,-). Voor de overige gebeurtenissen geldt: geen eigen risico!

Maatwerk en deskundig advies

Een goede verzekering is één, maar een deskundig en vertrouwd advies is twee! Daarom hebben klanten van ons kantoor twee vaste contactpersonen: een buitendienstadviseur en een binnendienstadviseur. Dat vinden we belangrijk, omdat je pas een goed advies kunt geven als je de ondernemer en zijn bedrijf goed kent. Zo zijn wij in staat verzekeringen op maat te leveren, en op die manier kunnen we bovendien garanderen dat wij altijd voor u bereikbaar zijn om u persoonlijk van dienst te zijn. Voor u een zorg minder!

Greetje de Graaf

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.