Bedrijven ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Computer- en elektronica

Met de kantoorelektronicaverzekering is uw apparatuur verzekerd tegen schade veroorzaakt door elk van buitenkomend onheil, en als gevolg van brand, ontploffing, en kortsluiting veroorzaakt door eigen gebrek. Daarnaast wordt schade veroorzaakt door diefstal ook vergoed. Er zijn enkele situaties waar wij u niet voor kunnen verzekeren, deze leest u onder het kopje 'Uitsluitingen'.

Waar is uw apparatuur verzekerd?

Ten eerste is alle apparatuur binnen uw bedrijfsgebouw(en) verzekerd, mits ze in gebruik zijn (zo is ongebruikte apparatuur opgeslagen in een kelder niet verzekerd). Ook onderweg en op locatie is uw apparatuur uitstekend verzekerd. Laptops en andere apparatuur die u elders gebruikt (thuis, bij de klant) zijn standaard tot € 5.000,- meeverzekerd. Dit geldt voor locaties binnen de grenzen van de Benelux en Duitsland. 

Wat is niet verzekerd?

Hoewel de voorwaarden van de kantoorelektronicaverzekering uiterst ruim zijn, is natuurlijk niet alles te verzekeren. Schade ten gevolge van situaties als molest, aardbevingen, overstromingen en vulkaan uitbarstingen zijn niet verzekerbaar. Ook geeft deze verzekering geen dekking voor schade die bestaat uit slijtage, corrosie, of ander geleidelijk bederf als gevolg van normaal gebruik. 

Marcel Hamberg

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.