Bedrijven ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Bedrijven ZekerheidsPakket

Pakketkorting

Het Bedrijven ZekerheidsPakket kent naast een lage basispremie voor de verschillende verzekeringen ook een aantrekkelijke kortingsregeling. Uw korting neemt toe naarmate er meer verzekeringen in het pakket worden ondergebracht. Onderstaande tabel geeft het verband tussen het aantal verzekeringen en uw korting weer.

Aantal verzekeringen Korting
2 verzekeringen 2%
3 verzekeringen 4%
4 verzekeringen 6%
5 verzekeringen 8%
6 verzekeringen of meer 10%

Overzichtelijk

Alle verzekeringen voor het bedrijf in één pakket. Dat is makkelijk en overzichtelijk. Het pakket levert u de zekerheid die u ervan mag verwachten. De verzekeringen zijn op elkaar afgestemd, waardoor u nooit iets dubbel verzekerd heeft. Maar nog belangrijker, dit pakket voorkomt dat er gaten ontstaan in de dekking tussen de diverse verzekeringen.

Gespreid betalen zonder opslag en rente

Het Bedrijven ZekerheidsPakket biedt de mogelijkheid om de premie gespreid te betalen. Hiervoor wordt geen rente of premie-opslag in rekening gebracht.

Deskundig advies

Een goed pakket verzekeringen is één, maar een deskundig en vertrouwd advies is twee! Daarom hebben klanten van ons kantoor twee vaste contactpersonen: een buitendienstadviseur en een binnendienstadviseur. Dat vinden we belangrijk, omdat je pas een goed advies kunt geven als je de ondernemer en zijn bedrijf goed kent. Op die manier kunnen we bovendien garanderen dat wij altijd voor u bereikbaar zijn om u persoonlijk van dienst te zijn. Is het verzekeringspakket eenmaal tot stand gekomen, dan zorgen wij er door middel van regelmatige risicoanalysegesprekken voor, dat het pakket continu wordt aangepast aan gewijzigde omstandigheden. Voor u een zorg minder!

Wim Muilwijk

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.