Bedrijven ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Dekkingen

Met een zakelijke autoverzekering van Vrieling kiest u voor een overzichtelijke en complete verzekering. U kunt uw hele wagenpark verzekeren, en daarbij pér auto de standaard dekking bepalen.

Standaard dekkingen

WA (wettelijke aansprakelijkheid)

Veroorzaakt u of uw werknemer schade aan anderen met een bedrijfswagen, dan vergoedt Vrieling deze via de WA-verzekering. Deze dekking is verplicht gesteld door de overheid.

WA Beperkt casco

Krijgt u schade aan uw bedrijfswagen(s), dan zijn veel schades - zoals brand, diefstal en ruitschade - verzekerd via de WA Beperkt casco-verzekering. De WA-autoverzekering is inbegrepen.

WA Volledig casco

WA Volledig casco is de uitgebreidste auto verzekering. Deze all-risk autoverzekering dekt vrijwel alle schade aan uw bedrijfswagens. De WA-verzekering is inbegrepen.

Uitbreiding van de dekking

Tijdens het samenstellen van de polis kunt u kiezen voor verscheidene aanvullende dekkingen. Voorbeelden hiervan zijn:

Schade Verzekering Inzittenden (SVI)

Een uitgebreide inzittendenverzekering voor de bestuurder en passagiers. Daarmee dekt u de werkelijk geleden schade - zowel letsel als materieel - tot een bedrag van € 1.000.000,- ongeacht de schuldvraag.

Pechhulp

Bij pech onderweg zorgt de alarmcentrale ervoor dat uw auto binnen Nederland gratis en ter plekke wordt gerepareerd. Is uw auto niet direct te repareren, dan wordt deze kosteloos vervoerd naar de dichtstbijzijnde garage binnen Nederland of naar uw eigen dealer. Ook verzorgen we het vervoer naar huis van de inzittenden. Indien uw auto niet binnen 2 uur gerepareerd kan worden zorgen wij voor vervangend vervoer tot maximaal 2 dagen.

Verkeersrechtsbijstand

Raakt u of een van uw medewerkers betrokken bij juridische kwesties rond uw auto (bv. door een ongeval of een probleem met de garage), dan brengt de verkeersrechtsbijstandverzekering uitkomst. Daarmee krijgt u deskundige juridische bijstand voor uw eigen wagenpark.

Wim Muilwijk

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.