Parkweg 1 a7

7772 XP Hardenberg
Huurprijs: Prijs op aanvraag
Foto's
 
Omschrijving
Het LOC+ regio Hardenberg is een multifunctionele voorziening die onder architectuur is gebouwd. Met het full service concept voldoet dit markante gebouw aan de wensen die organisaties en ondernemers hebben. Verschillende groeperingen uit de samenleving hebben sinds jaren hun weg gevonden in het LOC+ en maken gebruik van allerlei faciliteiten of1
Toon meer
Omschrijving
Het LOC+ regio Hardenberg is een multifunctionele voorziening die onder architectuur is gebouwd. Met het full service concept voldoet dit markante gebouw aan de wensen die organisaties en ondernemers hebben. Verschillende groeperingen uit de samenleving hebben sinds jaren hun weg gevonden in het LOC+ en maken gebruik van allerlei faciliteiten of huren er met volle tevredenheid en veel werkplezier.

Het LOC+ streeft naar in- en externe samenwerking om zowel sociaal maatschappelijk als economisch meerwaarde voor de regio te creëren. Vanuit de onderwijsinstellingen liggen er kansen voor ondernemers om samen te werken. Ook de organisaties die gevestigd zijn op het Zorg & Welzijn Plein of het Cultuurplein bieden opties. Het LOC+ heeft nog enkele plekken te huur voor dynamische organisaties die graag van meerwaarde zijn voor de regio en de optie tot samenwerking willen verkennen. In overleg met het management zijn diverse mogelijkheden bespreekbaar.

Wat kunt u huren?
- een eigen afgesloten gedeelte;
- een werkplek met opbergruimte;
- een grotere ruimte om activiteiten / groepsbijeenkomsten te verzorgen.

Er zijn diverse ruimten beschikbaar vanaf 12 m² tot 200 m². Voor meer informatie kunt u kijken op: loc-hardenberg.nl/huur-flexwerkplekken/

Verberg omschijving
 

Kenmerken

 
Overdracht
Huurprijs
Prijs op aanvraag
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
 
Bouw
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
 
Kantoorruimte
Oppervlakte
517 m2 (in units vanaf 12 m2)
Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
 
Locatie
Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m, NS station op 500 m tot 1000 m en bushalte op minder dan 500 m
 
 

Wonen in Hardenberg

Met onder andere een mooi stadscentrum, ziekenhuis, diverse middelbare scholen en een eigen treinstation heeft Hardenberg alles wat u nodig heeft. Het schitterende Vechtdal is bovendien een perfect gebied voor wandel- en fietstochten. Hardenberg heeft gunstige voorwaarden voor wonen en werken. Er is volop ruimte voor nieuwbouw van woningen en ontwikkeling van bedrijventerreinen.

Wonen in Hardenberg

Kopen of verkopen?

Bent u op zoek naar een woning óf wilt u een woning verkopen? Dan helpen wij u graag.

Neem contact met ons op

 

Afspraak maken?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.
 

Deze woning bezichtigen?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te plannen.