Waarom Vrieling?

Verzekeren draait om vertrouwen. Vertrouwen dat de verzekering biedt, wat je ervan verwacht. Vertrouwen ook dat je eerlijk wordt geadviseerd. Vrieling verzekert al meer dan vijftig jaar. Er zijn niet veel verzekeraars, die dat kunnen zeggen. Uitgangspunt bij ons kantoor is dan ook de langdurige relatie met onze klanten.

Omdat we volkomen onafhankelijk zijn van iedere verzekeringsmaatschappij, kunnen wij u als klant centraal stellen. We hoeven namelijk niet zo nodig de verzekeringen van één maatschappij te verkopen. Nee, uit het aanbod van de 50 maatschappijen waarmee we zaken doen, selecteren we de voor ú geschikte verzekeringen. Verzekeringen met goede voorwaarden en een verrassend scherpe prijs. En zo geven we dagelijks inhoud aan het begrip onafhankelijkheid.

Maar er zijn meer voordelen om bij ons verzekerd te zijn. Iedere klant van ons kantoor heeft twee contactpersonen: een vaste buitendienst- én een vaste binnendienstadviseur. Beiden kennen u persoonlijk en weten hoe uw situatie is. Dat is prettig, of u nu als particulier of als bedrijf bij ons verzekerd bent.

Onze adviseurs zijn vakbekwaam, maar dat spreekt voor zich. We zijn dagelijks in touw om onze vakkennis aan te scherpen. Dat is ook nodig, want alleen vakbekwame adviseurs zijn in staat uw belangen optimaal te behartigen.

Vrieling Verzekeringen is lid van Adfiz. Adfiz leden zijn geselecteerd op kwaliteit en zijn aangesloten bij het Klachteninstituut voor financiële dienstverleners. Voor onze klanten een extra waarborg.

En... ach, er zijn zoveel redenen om voor Vrieling Assurantiën te kiezen, maar daar praten we graag verder met u over in een persoonlijk gesprek!