Particulier ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Particulier ZekerheidsPakket

Wanneer u kiest voor ons Particulier ZekerheidsPakket, kan dit u meerdere voordelen opleveren. Lees er hier meer over, of laat u gratis en vrijblijvend informeren door een van onze adviseurs.

Pakketkorting

Het Particulier ZekerheidsPakket kent naast een lage basispremie voor de verschillende verzekeringen ook een aantrekkelijke kortingsregeling. Uw korting neemt toe naarmate er meer rubrieken (soorten verzekeringen) in het pakket worden ondergebracht. Onderstaande tabel geeft het verband tussen het aantal rubrieken en uw korting weer.

Aantal rubrieken Korting
2 verzekeringen 3%
3 verzekeringen 5%
4 verzekeringen 7%
5 verzekeringen of meer 10%

Overzichtelijk

Alle particuliere verzekeringen in één pakket. Dat is makkelijk en overzichtelijk. En het pakket geeft u de zekerheid die u ervan mag verwachten: alle verzekeringen zijn goed op elkaar afgestemd. Dus geen gaten in de dekking en geen dubbeldekkingen. Om overzicht te houden hoeft u slechts het laatste polisblad te bewaren.

Gespreid betalen zonder opslag en rente

De premie voor het ZekerheidsPakket kan per maand gespreid worden betaald en hiervoor betaalt u geen rente of premie-opslag.

Uitbreiding van het ZekerheidsPakket

Het pakket kan worden aangevuld met tal van andere verzekeringen, zoals een ziektekostenverzekering, een overlijdensrisicoverzekering of een aanvullende pensioenverzekering. Voor deze verzekeringen geldt in veel gevallen ook een kortingsregeling, ook kunt u daarbij kiezen voor gespreide betaling.