Particulier ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Particulier ZekerheidsPakket

Het Particulier ZekerheidsPakket is een pakket particuliere verzekeringen dat u veel voordelen biedt. Het pakket combineert goede voorwaarden met een lage premie. Het is ontwikkeld door Vrieling Adviesgroep in samenwerking met een aantal solide verzekeringsmaatschappijen.

Stel uw eigen pakket samen!

In het Particuliere ZekerheidsPakket kunt u vrijwel alle verzekeringen onderbrengen. Het Particulier ZekerheidsPakket kent naast een lage basispremie voor de verschillende verzekeringen ook nog een aantrekkelijke kortingsregeling. Dit komt erop neer, dat de korting hoger wordt naarmate er meer rubrieken (soorten verzekeringen) in het pakket worden ondergebracht. De korting kan oplopen tot 10%! Naast deze korting brengt het Particulier ZekerheidsPakket nog vele andere voordelen met zich mee.

De volgende verzekeringen kunnen in het pakket worden opgenomen:

Zorgverzekering, uitvaartverzekering en risicoverzekering

Naast alle bovenstaande schadeverzekeringen zijn er voor de particulier meer verzekeringen van belang. Te denken valt aan een zorgverzekering, een overlijdensrisicoverzekering of een uitvaartverzekering. Ook hiervoor kunt u bij Vrieling Adviesgroep terecht, want ook voor deze verzekeringen hebben wij met verzekeraars goede prijsafspraken kunnen maken. En daar kunt u van profiteren.

De volledige lijst van verzekeringen geeft een compleet overzicht van de meest gangbare verzekeringen. Staat de verzekering die u zoekt er niet bij? Schroom dan niet om de vraag aan één van onze klantadviseurs voor te leggen. Het zijn stuk voor stuk vakmensen, die de weg weten in verzekeringsland. Vaak zullen ze u aangenaam verrassen met hun oplossingen!