Particulier ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Motorverzekering

Als motorrijder houdt u van vrijheid en zekerheid. U wilt vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, op zoek naar de mooiste wegen om te berijden. Vrieling biedt u ook veel vrijheid bij het samenstellen van uw polis. Zo kunt u de standaard WA-dekking uitbreiden met één van de cascodekkingen of een opzittendenverzekering. 

Helaas kunt u als motorrijder onverhoopt schade oplopen, met name omdat motorrijders in het verkeer wel eens over het hoofd worden gezien. Gelukkig biedt Vrieling u zekerheid. Onder andere de zekerheid van een correcte schadeafhandeling, waar één van onze behulpzame schadeafhandelaars u graag mee helpt. Daarnaast de zekerheid van een lage premie en een motorverzekering die bij ú past. Want ons kantoor is onafhankelijk; dat betekent dat we geen enkele binding hebben met verzekeringsmaatschappijen of financiële instellingen. We zijn dus volkomen vrij in onze advisering. Door deze onafhankelijkheid kunnen we verzekeringen aanbieden van meer dan 100 verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Vanuit uw situatie kunnen we meedenken en daarom vinden we voor u de motorverzekering die het best bij u past.

Voordelen

  • Bonus/maluskorting kan oplopen tot 75%
  • Bonusbescherming
  • Geen eigen risico bij WA-dekking
  • Tot 10% extra pakketkorting
  • Meer over de voordelen

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.