Particulier ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Autoverzekering

U bepaalt hoe u verzekerd wilt zijn

Bij Vrieling bepaalt zelf hoe u uw auto wilt verzekeren. Daarbij kunt u kiezen uit de volgende dekkingen:

WA (wettelijke aansprakelijkheid)

Veroorzaakt u schade aan anderen met uw auto, dan wordt dit vergoed via de WA-verzekering. Deze dekking is verplicht gesteld door de overheid.

WA Beperkt casco

Krijgt u schade aan uw eigen auto, dan zijn veel schades - zoals brand, diefstal en ruitschade - verzekerd via de WA Beperkt casco-verzekering. De WA-autoverzekering is inbegrepen.

WA Volledig casco

WA Volledig casco is de uitgebreidste autoverzekering. Deze allrisk autoverzekering dekt vrijwel alle schade aan uw eigen auto. De WA-verzekering is inbegrepen.

Uitbreiding van de dekking

U kunt uw autoverzekering bij Vrieling uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Kies bijvoorbeeld een verzekering voor inzittenden, verkeersrechtshulp of pechhulp.

Schade Verzekering Inzittenden (SVI)

Een uitgebreide inzittendenverzekering voor uzelf en uw passagiers. Daarmee dekt u de werkelijk geleden schade - zowel letsel als materieel - tot een vast bedrag, ongeacht de schuldvraag.

Pechhulp binnenland

Bij pech onderweg en in uw woonplaats zorgt de alarmcentrale ervoor dat uw auto binnen Nederland gratis en ter plekke wordt gerepareerd. Is uw auto niet direct te repareren, dan wordt deze kosteloos vervoerd naar de dichtstbijzijnde garage binnen Nederland of naar uw eigen dealer. Ook verzorgen we het vervoer naar huis van de inzittenden. Kan uw auto niet op korte termijn gerepareerd worden? Dan zorgen we voor vervangend vervoer.

Pechhulp binnen en buitenland

Bij pech onderweg en in uw woonplaats zorgt de alarmcentrale ervoor dat uw auto binnen Nederland en elders in Europa gratis en ter plekke wordt gerepareerd. Is uw auto niet direct te repareren, dan wordt deze kosteloos vervoerd naar de dichtstbijzijnde garage. Ook verzorgen we het vervoer naar huis van de inzittenden. Indien uw auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden zorgen wij voor vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen. Kan de auto wel binnen 48 uur gerepareerd worden, maar dient er overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Verkeersrechtsbijstand

Raakt u als autobezitter betrokken bij juridische kwesties rond uw auto (bv. door een ongeval of een probleem met de garage), dan brengt de verkeersrechtsbijstandverzekering uitkomst. Daarmee krijgt u deskundige juridische bijstand voor uw eigen auto. U kunt ook kiezen voor een uitgebreidere variant voor al uw gezinsleden en hun motorvoertuigen.

Hulp bij schadeafhandeling

Service heeft bij Vrieling nog inhoud! Bijvoorbeeld in de afhandeling van schade. U krijgt geen onpersoonlijk callcenter aan de lijn, maar een behulpzame schadebehandelaar. Persoonlijk overleg is altijd mogelijk.

Overstapservice

Bent u er ook van overtuigd, dat u met uw personenautoverzekering nergens beter af bent dan bij Vrieling? Maar ziet u op tegen de rompslomp van de overstap? Geen probleem! Als u ons machtigt, zorgen wij dat uw oude verzekering tijdig wordt opgezegd en uw nieuwe polis op het juiste moment in zal gaan.

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.