Vrieling voor particuliere verzekeringen

Hier vindt u een overzicht van alle particuliere verzekeringen die wij aanbieden. U kunt hier voorwaarden bekijken of premies berekenen. Heeft u hierbij hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag!

Arjan Otten
Verzekeringsadviseur buitendienst

Waarom verzekeren bij Vrieling?

  • We zijn volledig onafhankelijk. Zo kunnen we alle verzekeringen eerlijk vergelijken, en vinden we de beste verzekering voor ú.
  • Duidelijke communicatie met twee contactpersonen: een vaste buitendienst- én een vaste binnendienstadviseur.
  • Snelle schadeafhandeling.
  • Toegang tot Mijn Vrieling, waardoor u altijd en overal uw persoonsgegevens kunt wijzigen, uw verzekeringen kunt inzien en uw schades kunt melden.

Tot 10% korting met het Particulier ZekerheidsPakket

Speciaal voor de particulier heeft Vrieling het Particulier ZekerheidsPakket ontwikkeld. Een verzekeringspakket dat uitstekende voorwaarden combineert met een aantrekkelijke premie. Alle verzekeringen in één pakket, dat is gemakkelijk en overzichtelijk.

Verzekeringen Hardenberg

Vrieling Verzekeringen Hardenberg staat voor persoonlijk, betrokken en dichtbij. Daarom is het altijd mogelijk om op ons kantoor in Hardenberg langs te komen voor een persoonlijk en vrijblijvend verzekeringsadvies. Maak hiervoor een afspraak door middel van ons contactformulier of neem een kijkje op de contactpagina van vestiging Hardenberg.

Verzekeringen Dedemsvaart

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken op het kantoor van Vrieling Verzekeringen Dedemsvaart. Ook hier kunt u terecht voor een vrijblijvend en persoonlijk verzekeringsadvies. Maak hiervoor een afspraak door middel van ons contactformulier of neem een kijkje op de contactpagina van de vestiging in Dedemsvaart.