NVM Huisgarantie

U wilt graag zekerheid. Dat kan. Als u straks een ander huis koopt, is het een prettig gevoel om te weten dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Voor een koper is het op zijn minst vervelend om te merken dat de eerste de beste fikse hagelbui een enorme lekkage veroorzaakt, of dat er in de fundering een paar scheuren zitten. Kortom, een koper zoekt zekerheid. En daar zijn wij, de makelaars van Vrieling erg goed in. Wij hanteren namelijk de NVM huisgarantie.

Met de NVM huisgarantie voorkomt u (of de koper) een financiële tegenvaller, doordat eventuele verborgen gebreken van de woning die in eerste instantie niet zijn opgemerkt verzekerd zijn. Na een bouwkundige keuring door een gerenommeerd bureau kan een huisgarantie van maximaal 12 maanden (na transport van de woning) afgesloten worden. Deze verzekering is voor bestaande woningen, dus geen nieuwbouw.

De verzekerbare onderdelen zijn o.a.: dak exterieur en interieur, gesloten gevel, buitenkozijnen, vloeren,
dragende binnenwanden, kelder/souterrain, fundering en eventueel de bijgebouwen. Het afsluiten van de huisgarantieverzekering biedt een hoop voordelen voor de nieuwe woningbezitter:

  • Verkleinen van het financiële risico
  • Inzicht krijgen in de bouwkundige staat van de woning door de bouwkundige keuring
  • Verschaffen van zekerheid
  • Verzekerd zijn tegen bouwkundige verborgen gebreken
  • Slechts eenmalige betaling van de premie

Voor meer informatie over de NVM huisgarantie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.