Taxaties

Vrieling Makelaardij volgt de bewegingen op de onroerendgoedmarkt dagelijks op de voet en kan dan ook precies bepalen wat uw huis of onroerende zaak waard is. Onze taxateurs werken niet alleen voor particulieren, maar daarnaast ook voor bedrijven, banken, notarissen en verzekeringsmaatschappijen.

Welke waarden kunt u laten taxeren?

Een taxateur kan verschillende waarden bepalen. Het doel van de taxatie is van grote invloed op de waarde, die bepaald moet worden. Het kan bijvoorbeeld gaan om het bepalen van de waarde voor een aankoop- of verkoopbeslissing, om het bepalen van de huurwaarde van een pand, om het bepalen van een waarde voor het verkrijgen van een financiering, etc.

Voor meer informatie over de verschillende waarden verwijzen wij u door naar het tabblad waarden.

Onderbouwd rapport

Vrieling Makelaardij werkt uitsluitend met gecertificeerde taxateurs. U krijgt altijd een gedegen en onderbouwd taxatierapport. Een rapport, waar u écht iets aan hebt.

Het NWWI

Al onze makelaars zijn aangesloten bij Het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI. Het NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen.

Het NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties.

Dilene de Lange

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.