Bransveen

7701 XZ Dedemsvaart
Prijs op aanvraag
Foto's
 
Omschrijving
Aan de zuidkant van Dedemsvaart ligt de nieuwe woonbuurt Bransveen. In Bransveen worden de komende jaren ongeveer 380 woningen gebouwd. Bransveen wordt een groene, duurzame en overzichtelijke buurt met een bijzonder prettig woon- en leefklimaat. Bransveen ligt aan de rand van het groene buitengebied. Het ontwerp van de buurt is geïnspireerd op het...
Toon meer
Omschrijving
Aan de zuidkant van Dedemsvaart ligt de nieuwe woonbuurt Bransveen.
In Bransveen worden de komende jaren ongeveer 380 woningen gebouwd. Bransveen wordt een groene, duurzame en overzichtelijke buurt met een bijzonder prettig woon- en leefklimaat. Bransveen ligt aan de rand van het groene buitengebied.

Het ontwerp van de buurt is geïnspireerd op het sfeerbeeld van de oude kanalen en wijken in Dedemsvaart, met daarlangs gevarieerde bebouwing en veel groen. Lange zichtlijnen, ook vanuit de buurt naar het landelijke gebied, bepalen het beeld.

De buurt krijgt het groene en natuurlijke karakter niet alleen door de ligging naast het open landelijke gebied, maar ook doordat er in het openbaar gebied van de buurt veel ruimte is voor groen en water. Brede groenstructuren doorkruisen de hele wijk. Hier wordt overtollig water, bijvoorbeeld na een flinke regenbui, opgevangen in wadi's en vervolgens geïnfiltreerd in de bodem.

Daarnaast is er ruimte om te spelen, te wandelen of elkaar te ontmoeten. Er is een inrichtingsvisie gemaakt voor Bransveen die zorgt voor een eigen identiteit. Op de inrichtingsvisie is te zien waar groenzones, wadi's, een speelveld en fiets-/wandelpaden liggen. Ook energiebesparing heeft aandacht: dankzij de ligging van de kavels kan zonne-energie zo optimaal mogelijk toegepast worden.

De volgende woningtypes zijn te koop:

4 Twee-onder-een-kap woningen type Opaal
Deze woningen komen aan de Weenerwerf 5 t/m 11 (start bouw oktober 2018).

4 Twee-onder-een-kap woningen type Opaal
Deze woningen komen aan de Weenerwerf 13 t/m 19 (start bouw februari/maart 2019).

6 Twee-onder-een-kap woningen type Jade II met stolpkap
Deze woningen komen aan de Swankhuisenwerf 10 en 12 en aan de Weenerwerf 34 t/m 40 (start bouw april/mei 2019).


Tevens zijn er nog diverse twee-onder-een-kap kavels vrij waarop een zestal woningtypes gebouwd kunnen worden. Start bouw van deze woningen is voorjaar 2019. Een uitgebreide verkoopbrochure ligt voor u klaar!


HEEFT U INTERESSE? MAIL DAN UW GEGEVENS NAAR: dedemsvaart.makelaardij@vrieling.nl ONDER VERMELDING VAN BRANSVEEN TYPE OPAAL OF TYPE JADE II MET STOLPKAP en wij mailen u de brochures.

Verberg omschijving
 

Project Bransveen

Start bouw
Oktober 2018
Verwachte oplevering
Juli 2019
Aantal huizen
14
Aantal beschikbare huizen
0
 
Woningtypen
Bransveen, 7701 XZ Dedemsvaart - Foto 1
Opaal*
2-onder-1-kapwoning
 
Start bouw
Februari 2019
Verwachte oplevering
December 2019
Aantal huizen
4
Aantal beschikbare huizen
0
Huis Woonoppervlakte Kamers Prijs
Weenerwerf 19 Verkocht 143 m2 5 kamers € 264.185 v.o.n.
 
Bransveen, 7701 XZ Dedemsvaart - Foto 1
Jade II stolpkap
 
Start bouw
April 2019
Verwachte oplevering
Januari 2020
Aantal huizen
6
Aantal beschikbare huizen
0
 
Bransveen, 7701 XZ Dedemsvaart - Foto 1
Opaal
 
Start bouw
Oktober 2018
Verwachte oplevering
Juli 2019
Aantal huizen
4
Aantal beschikbare huizen
0
 
 
 
Dedemsvaart

Wonen in Dedemsvaart

Dedemsvaart is een welvarend dorp in een bosrijk gebied met een eigen, karakteristieke sfeer. De fraai gerestaureerde kalkovens en de markante kerktoren vragen ieder op z’n eigen manier de aandacht. Verder kent Dedemsvaart veel mooie historische panden, en opvallend veel nieuwbouw. Dedemsvaart bezit een representatief winkelhart met een regiofunctie en veel sportmogelijkheden.

Kopen of verkopen?

Bent u op zoek naar een woning óf wilt u een woning verkopen? Dan helpen wij u graag.

Neem contact met ons op