Kotermeerstal

7701 ZK Dedemsvaart
Vraagprijs: Prijs op aanvraag
 
Omschrijving
Kotermeerstal-Oost ligt in het zuidoostelijke deel van Dedemsvaart op loopafstand van het centrum. Het gebied kenmerkt zich door de aanleg van brede sloten, grote waterpartijen en veel groen. Aan de zuidzijde van de nieuwe woonwijk is een park gerealiseerd. Bewoners van deze wijk en omgeving kunnen hier uitgebreid wandelen en recreëren. In het park...
Toon meer
Omschrijving
Kotermeerstal-Oost ligt in het zuidoostelijke deel van Dedemsvaart op loopafstand van het centrum. Het gebied kenmerkt zich door de aanleg van brede sloten, grote waterpartijen en veel groen. Aan de zuidzijde van de nieuwe woonwijk is een park gerealiseerd. Bewoners van deze wijk en omgeving kunnen hier uitgebreid wandelen en recreëren. In het park is een trap- en vliegerveldje, een avonturenveldje, een trimbaan en een fiets- en wandelroute aangelegd.

Dedemsvaart ligt in de dynamische gemeente Hardenberg.
Deze gemeente bestaat uit 27 kernen en een omvangrijke landelijk gebied met natuur, bossen en recreatiegebieden, zoals bijvoorbeeld het recreatiegebied De Oldemeijer, de omgeving van de Vecht en het Reestdal.
Het cultuurlandschap de Oldemeijer kent een oppervlakte van 700 hectare natuurschoon, dat bestaat uit oude boerderijen, kleine essen, heide, bos en hooilanden. Op nog geen 6 kilometer afstand van de nieuwbouwlocatie Kotermeerstal ligt aan de rand van het Ommerbos het golfterrein van de Golf & Country Club "Hooge Graven".

Diverse woningtypes zijn al gerealiseerd in het nieuwbouwplan.

Uitgebreide informatie over het plan en de woningen die nog te koop zijn kunt
u vinden op de volgende sites:

www.kotermeerstal.nl
www.vrieling.nl

Verberg omschijving
 

Project Kotermeerstal

Start bouw
Januari 2012
Verwachte oplevering
December 2015
Aantal huizen
0
Aantal beschikbare huizen
0
 
Woningtypen
 
 
Dedemsvaart

Wonen in Dedemsvaart

Dedemsvaart is een welvarend dorp in een bosrijk gebied met een eigen, karakteristieke sfeer. De fraai gerestaureerde kalkovens en de markante kerktoren vragen ieder op z’n eigen manier de aandacht. Verder kent Dedemsvaart veel mooie historische panden, en opvallend veel nieuwbouw. Dedemsvaart bezit een representatief winkelhart met een regiofunctie en veel sportmogelijkheden.

Kopen of verkopen?

Bent u op zoek naar een woning óf wilt u een woning verkopen? Dan helpen wij u graag.

Neem contact met ons op