U wilt een huis kopen

Het kopen van een huis heeft nogal wat voeten in de aarde. Er komt veel meer bij kijken dan simpelweg kiezen en kopen. Sommige mensen bewandelen het hele traject liever in hun eentje. Om zoveel mogelijk zicht te houden op de ontwikkelingen. Om de zaak zélf naar hun hand te zetten. Het kan, maar het kost een hoop tijd en energie. En vaak ook: veel geld.

Verstandiger is het om iemand in te schakelen die dagelijks met de materie werkt. Iemand die precies weet wat er te koop is en die z’n mannetje staat als het op onderhandelen aankomt. Kortom, iemand die u professioneel begeleidt bij alle stappen - zoeken, kijken, onderzoeken/onderhandelen, afwikkeling en nazorg - naar een passende nieuwe woning. Dat scheelt tijd en energie. En geld.

Om een misverstand uit de weg te helpen: het inschakelen van een makelaar bij de aankoop van een huis kost u niets extra. Vrieling hanteert een aantrekkelijke eigen regeling. De basisgedachte daarvan is, dat u de kosten van de aankoopmakelaar dekt met een deel van het bedrag dat u uiteindelijk bespaart.

Kwaliteit

Vrieling is ISO-gecertificeerd en aangesloten bij de NVM. Dat betekent dat u kunt rekenen op grondige kennis van zaken, optimale betrouwbaarheid en verregaande dienstverlening. Kortom, uw belangen zijn in goede handen.

Mendy de Vries

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.