Ons assuradeurenbedrijf

Vrieling Verzekeringen is een onafhankelijke adviseur voor particulieren, bedrijven en agrarische ondernemers. Onze adviseurs gaan altijd voor u op zoek naar de beste verzekeringsoplossing. Wij doen zaken met de meeste verzekeraars in Nederland. Door onze jarenlange ervaring weten we welke verzekering van welke verzekeraar het best past bij uw wensen.

Onafhankelijk

Onze onafhankelijkheid houdt in, dat wij geen enkele verplichting richting enige verzekeraar hebben. Ook hebben wij geen aandeelhouders die speciale eisen aan ons kunnen stellen. Voor u als klant levert dit het voordeel op dat wij in onze adviezen ons uitsluitend richten op uw belang. En voor u de beste oplossing zoeken, bij welke verzekeraar dat ook is. U ontvangt dus een echt onafhankelijk advies!

Volmacht

Met een aantal verzekeringsmaatschappijen hebben wij een zeer goede vertrouwensband opgebouwd, met als resultaat dat deze maatschappijen ons kantoor een volmacht hebben verleend. De volmachten van deze maatschappijen hebben wij ondergebracht in ons assuradeurenbedrijf Vrieling Assuradeuren. Het feit dat Vrieling Assuradeuren gevolmachtigde is, houdt in dat we namens de betrokken verzekeraars het verzekeringsbedrijf mogen uitoefenen. Binnen Vrieling Assuradeuren verrichten we vrijwel alle handelingen die normaal gesproken door een verzekeringsmaatschappij worden uitgevoerd. Zoals het accepteren van verzekeringen, het regelen van schaden, het opmaken van polissen en het ontwikkelen van "eigen producten".

Onze eigen verzekeringsproducten

Als eigen product hebben we bijvoorbeeld voor particuliere klanten ons Particuliere ZekerheidsPakket ontwikkeld. Een verzekeringspakket voor de particulier met goede voorwaarden en een aantrekkelijke prijsstelling. Zo hebben we ook het Bedrijven ZekerheidsPakket en het Agrarisch ZekerheidsPakket vormgegeven.

Polisadministratie en schadebehandeling in eigen huis

Voor onze klanten kunnen we als gevolmachtigde vaak net iets meer doen, dan een “gewoon” assurantietussenpersoon. We maken zelf de polissen op en zijn daarbij niet afhankelijk van werkvoorraden bij verzekeringsmaatschappijen. En omdat de schadebehandeling grotendeels hier in eigen huis plaatsvindt, kunnen we sneller de schadebetalingen doen. Op deze manier hebben we onze dienstverlening en kwaliteit kunnen verhogen.

Kijk voor meer informatie over Vrieling Assuradeuren op www.vrielingassuradeuren.nl