Bedrijfsonderdelen

Vrieling Adviesgroep is ruim 65 jaar actief. In 1949 zijn we begonnen met advies en bemiddeling in verzekeringen. Omdat wij onze klanten diensten willen bieden op hoog niveau, hebben we onze organisatie uitgebreid met verschillende gespecialiseerde bedrijfsonderdelen. Uitgangspunt is dat onze klanten profiteren van de specialistische kennis per vakgebied. Door goede samenwerking tussen de bedrijfsonderdelen ervaart de klant het gemak van alles-onder-één-dak. 

Vrieling Adviesgroep bestaat op dit moment uit de volgende bedrijfsonderdelen:

Vrieling Verzekeringen

voor particuliere, zakelijke en agrarische verzekeringen

De adviseurs van Vrieling Verzekeringen helpen particuliere, zakelijke en agrarische klanten in complexe financiële situaties. Door middel van de risico-inventarisatie geven wij de klant duidelijk inzicht in de risico’s die hij loopt, waarna we dit vertalen in passende verzekeringsoplossingen.

Vrieling Makelaardij

voor bemiddeling bij aan- en verkoop van vastgoed

Bij verkoop van een woning of bedrijfspand zorgen de makelaars van Vrieling voor een optimale presentatie, een goede verkoopprijs én de juiste afhandeling. Ook bij aankoop, taxaties en verhuur staan wij voor onze klanten klaar.
 

Vrieling Hypotheken

voor onafhankelijk advies en een aantrekkelijke hypotheek

Vrieling Hypotheken staat voor persoonlijk hypotheekadvies met keuze uit een groot aantal geldverstrekkers. Niet alleen bij de financiering van een woonhuis helpen wij onze klanten. Na aankoop van een woonhuis zijn veel situaties van invloed op een hypotheek, zoals samenwonen, geboorte, een andere baan en overlijden. Ook dan bieden wij een passend advies.
 

Vrieling Assuradeuren

voor verzekeringspakketten en maatwerkoplossingen

Als volmacht- en assuradeurenbedrijf ontwikkelt Vrieling Assuradeuren verzekeringspakketten met een goede prijskwaliteitverhouding. Daarnaast levert Vrieling Assuradeuren maatwerk op het gebied van verzekeringen en wordt gezorgd voor een correcte afhandeling van schaden en een snelle polisopmaak.
 
 

RegioBank

voor een persoonlijke behandeling en een hoge rente

Een volwaardige bank met een ruime keuze in betaal- en spaarrekeningen voor particulieren en bedrijven, dat is de RegioBank. We staan onze klanten persoonlijk te woord. Via internet en de Mobiel Bankieren App hebben ze altijd toegang tot hun bankzaken.

ABC Pensioen

voor pensioenadvies aan particulieren en bedrijven

ABC Pensioen staat voor Advies, Beheer en Communicatie met betrekking tot pensioenen voor werkgevers, werknemers DGA’s en particulieren. We geven klanten inzicht in hun persoonlijke financiële situatie en de risico’s die zij lopen bij arbeidsongeschiktheid, overlijden en ouder worden, waarvoor we vervolgens passende oplossingen bieden.
 
Kijk ook op www.abcpensioen.nl
 

Fizie

voor begeleiding bij ziekteverzuim

Fizie begeleidt werkgevers bij alle wettelijke verplichtingen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid van werknemers en is daarbij gericht op een spoedige re-integratie. Bij verzuimtrajecten zijn veel partijen betrokken. Fizie coördineert de werkzaamheden, middelen en geldstromen van al deze partijen voor een efficiënt en effectief verzuimtraject. Bovendien geven de specialisten van Fizie advies over het voorkomen en terugdringen van verzuim door werknemers.
 
Kijk ook op www.fizie.nl
 

Aveco Verzekeringen

dé specialist in camper- en caravanverzekeringen

Zorgeloos op reis met een camper of caravan, dat is het doel van Aveco Verzekeringen. Aveco is gespecialiseerd in camper- en caravanverzekeringen met de beste voorwaarden. Er wordt nauw contact onderhouden met aangesloten camper- en caravanbedrijven, wat resulteert in een snelle en goede reparatie van schaden.
 
Kijk ook op www.avecoverzekeringen.nl
 

CCE: Camper Caraven Expertise

Campers en caravans voor de juiste waarde verzekerd

CCE verzorgt expertises en taxaties voor campers en caravans, zodat deze voor de juiste waarde verzekerd worden. Bij eventuele schade maakt CCE een accurate inschatting van de schadeomvang en is daarom ook professioneel gesprekspartner voor verzekeraars en herstelbedrijven.
 
 

Vetera

Uw oldtimer goed verzekerd

Jarenlange ervaring in verzekeringen, gecombineerd met een grote liefde voor oldtimers maakt Vetera dé specialist in oldtimerverzekeringen. Het team van Vetera heeft passie voor oldtimers. Hierdoor begrijpen we het belang van een goede verzekering voor een oldtimer bromfiets, motor of auto.
 
Kijk ook op www.vetera.nl
 

Vrieling Adviesgroep… voor u!

Woorden zijn slechts woorden. En roepen dat je goed bent, is niet zo moeilijk. Het zijn de daden, waar het op aan komt. Wij zijn er klaar voor! En u?