Vestigingen

Hardenberg


Door de jaren heen is het aantal medewerkers van Vrieling behoorlijk gegroeid. In 2007 hebben we ons nieuwe kantoor in Hardenberg geopend om meer ruimte te creëren voor onze werknemers. In dit pand werken de adviseurs die betrokken zijn bij Hardenberg en omgeving; verzekeringadviseurs, hypotheekadviseurs en makelaars. Ook werken er de mensen 'achter de schermen', zoals de medewerkers van de polisafdeling, de automatisering en de boekhouding. Daarnaast hebben ook de adviseurs van Aveco Verzekeringen hun plek gekregen in Hardenberg.

Dedemsvaart

Dedemsvaart
Vrieling is groot geworden in het kantoor in Dedemsvaart. Ook na de opening van het nieuwe kantoor te Hardenberg is het kantoor in Dedemsvaart gewoon in gebruik gebleven. In het kantoor in Dedemsvaart werken de adviseurs die gericht zijn op Dedemsvaart en omgeving. Hier werken schadebehandelaars, verzekeringsadviseurs, pensioenadviseurs, makelaars en hypotheekadviseurs. Ons kantoor in Dedemsvaart herbergt ook de RegioBank.

RegioBank (Dedemsvaart)

Dedemsvaart
Iedereen kan bij RegioBank binnenlopen. Wij zijn het kantoor om de hoek. Bij ons kunt u uw geldzaken regelen zoals u dat wil. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiele App. En dat kost u niets extra’s. Ook niet voor papieren bankafschriften of overschrijfkaarten. U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, alles. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we echt advies op maat geven. Bent u nieuwsgierig naar de persoonlijke bank bij u in Dedemsvaart en wilt u meer weten of vrijblijvend kennismaken? Loop dan binnen bij de RegioBank aan de Langewijk 47 in Dedemsvaart.

Zwolle


Op 1 januari 2018 zijn wij een samenwerkingesverband aangegaan met De Graaf van Vilsteren om onze klanten in Zwolle optimaal te kunnen bedienen. De Graaf van Vilsteren heeft zijn verzekeringsklanten overgedragen aan ons en daar zijn wij heel erg trots op. De makelaardij blijft bij De Graaf van Vilsteren. Wij adviseren u vanuit Zwolle graag over particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken, pensioenen en verzuim. U kunt gerust binnenlopen op ons kantoor aan de Eekwal 31 in Zwolle voor een gesprek met uw verzekeringsadviseur.