Nieuws

12-06-2014

Vechtdal Haringparty

Op donderdag 26 juni 2014 organiseert Stichting Vechtdal Haringparty een nieuwe Haringparty. Met dit evenement wordt een een mooi klassiek evenement naar de regio gehaald. Op de stijlvolle locatie Landgoed het Laer in Ommen genieten genodigde ondernemers en bestuurders samen van een Hollandse Nieuwe. De Vechtdal Haringparty 2014 is een eerste editie met de intentie er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.  

Geheel volgens traditie wordt op de Haringparty een vaatje Hollandse Nieuwe geveild, waarbij de opbrengst wordt geschonken aan een goed doel: het zomerkamp van de Stichting Vechtgenoten. De Stichting Vechtgenoten biedt (ex-)kankerpatiënten en hun naasten een plek om elkaar te ontmoeten als lot- en vechtgenoten. Sinds vorig jaar organiseert het Vechtgenotenhuis een zomerkamp voor kinderen die met kanker in aanraking zijn gekomen.  

De initiatiefnemers achter de Haringparty zijn Moderna Textielservice, Morrenhof-Jansen installatiebedrijven, De Zon hotels & restaurants,  de Jong & Laan ondernemende accountants, Vrieling Adviesgroep en Webstores internet totaalbureau. Op www.vechtdalharingparty.nl vindt u meer informatie over het goede doel, het comité van aanbeveling en het evenement.