Nieuws

01-11-2016

10 november: Informatiebijeenkomst modelovereenkomst

Bent u ZZP'er of werkt u veel samen met ZZP'ers? Dan nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst op donderdag 10 november over afschaffing van de VAR en invoering van de wet DBA.

Van VAR naar de wet DBA

Met ingang van 1 mei 2016 is de VAR (Verklaring Arbeidsrelatie) vervallen. De wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties) is hiervoor in de plaats gekomen. De afschaffing van de VAR heeft geleid tot veel onzekerheid. Onduidelijkheid over de status van de zelfstandige kan voor u als ondernemer tot veel vragen leiden. Het leidt bovendien tot aanzienlijke kosten wanneer in de praktijk geen sprake blijkt te zijn van zelfstandigheid! Reden voor ons om voor u als ondernemer een informatiebijeenkomst te organiseren.
 

Informatiebijeenkomst in samenwerking met Dommerholt Advocaten

Vrieling organiseert samen met Dommerholt Advocaten uit Zwolle een informatiebijeenkomst. Marnix van Daal en Vanessa Gall van Dommerholt Advocaten leggen u in heldere taal de gevolgen van de afschaffing van de VAR uit en geven aan wat dit voor u als ondernemer kan betekenen. Marnix en Vanessa zijn beide gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten. Zij zijn sparringpartner voor ondernemers en instellingen voor alle aan het arbeidsrecht gerelateerde vragen. Ook de beoordeling van opdrachtovereenkomsten met ZZP’ers behoort tot hun expertise. Ze leggen u uit vanuit welk arbeidsrechtelijk perspectief de overeenkomsten met zelfstandigen worden beoordeeld.
 

Donderdag 10 november

Op donderdag 10 november organiseren we een bijeenkomst op ons kantoor aan de Stelling 5 in Hardenberg. De bijeenkomst start om 7.30 uur en duurt tot circa 9.30 uur. Voor ontbijt wordt gezorgd!
 

Opgave

Heeft u interesse? Geef u dan op bij één van onderstaande adviseurs van Vrieling Verzekeringen. Ook voor vragen kunt u bij hen terecht.
  • Stefan Brinkman: s.brinkman@vrieling.nl
  • Pim Donker: p.donker@vrieling.nl
  • Alien Schipper: a.schipper@vrieling.nl
 
Let op! Wees er snel bij, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en vol = vol! Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.