Vrieling Woonweken

In september en oktober starten de Vrieling Woonweken. Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Of wilt u uw eigen woning renoveren? Van maandag 24 september tot en met zondag 14 oktober staat Vrieling in het teken van duurzaam wonen.

Gratis & vrijblijvend: hypotheekadvies en waardebepaling

Tijdens de woonweken profiteert u van vrijblijvend hypotheekadvies en een gratis waardebepaling van uw huidige woning. Voor hypotheekadvies kunt u een afspraak maken met onze hypotheekadviseurs. U bereikt ze op nummer 0523 - 28 27 27. Wit u een gratis waardebepaling? Neem dan contact op met onze makelaars via 0523 - 28 27 26. U bent op afspraak ook 's avonds en op zaterdag welkom.

Bijeenkomsten duurzaam wonen

Het thema van de woonweken is duurzaam wonen. In samenwerking met Duvast houden wij twee bijeenkomsten waarin wij vertellen waar u in de praktijk rekening mee moet houden en wat de financiële mogelijkheden zijn. 

Bijeenkomsten:
Woensdag 26 september
20:00 tot 21:30 uur | Stelling 5 in Hardenberg.
Donderdag 11 oktober
20:00 tot 21:30 uur | Marijkestraat 28 in Dedemsvaart

Aanmelden kan via vrieling.nl/duurzaamwonen.

NVM Open Huizen Dag: zaterdag 6 oktober

Zaterdag 6 oktober is de NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kunt u tussen 11:00 en 15:00 uur woningen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigingen. Let wel op dat de woningen zijn aangesloten bij de NVM Open Huizen Dag en open zijn voor bezichtigingen.