Nieuws

02-12-2013

Vrieling opent tijdelijke vestiging in Ommen

Midden in het centrum van Ommen zit sinds 2 december een tijdelijke vestiging van Vrieling Verzekeringen. Een maand lang kan iedereen aan de Brugstraat binnenlopen met alle vragen over zorgverzekeringen.

Vrieling heeft kantoren in Dedemsvaart en Hardenberg. Omdat Vrieling het de grote groep klanten uit Ommen en omgeving ook graag makkelijk maakt, is gekozen voor een tijdelijke vestiging in Ommen.

Jasper Vrieling: “Elk jaar wordt het kiezen van een goede zorgverzekering lastiger. Welke verzekeraar, welk aanvullend pakket, hoe zit het met de tandarts, het eigen risico? Onze adviseurs beantwoorden deze en andere vragen vrijblijvend op onze kantoren in Dedemsvaart en Hardenberg. En nu dus ook tijdelijk in Ommen. Iedereen is welkom. Niet alleen onze klanten, maar iedereen die vragen heeft over de zorgverzekering. “

De tijdelijke vestiging zit aan de Brugstraat 34-36 (tegenover Pearle) en is elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur, op vrijdag tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur. Voor meer informatie of het maken van een afspraak: 0523 – 28 27 26 of www.vrieling.nl/zorg.