Nieuws

10-06-2013

Vraagprijzen blijven dalen, wellicht wordt uw droomwoning werkelijkheid?
 

De Nederlandse woningprijzen blijven dalen, maar niet meer zo hard als in 2012. Dat blijkt uit onderzoek van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Een woning wordt nu voor gemiddeld € 206.000 verkocht, 5,5% lager dan een jaar geleden. En dat zijn landelijke cijfers, in onze regio liggen de woningprijzen lager dan het landelijke gemiddelde.

Als u tevreden bent met uw huidige woning en er nog jaren wilt blijven wonen, dan is het op dit moment niet relevant wat de huizenprijzen doen. Maar wellicht droomt u van een ruime 2-onder-1-kap of een vrijstaande woning? Dan is dit een goed moment om eens te kijken of uw droom werkelijkheid kan worden!

De prijzen van woningen zijn dusdanig gedaald, dat die droomwoning op dit moment wel eens binnen uw bereik kan liggen. En ook de lage rentestand biedt mogelijkheden. Uiteraard dient u er rekening mee te houden dat u op dit moment nog een woning heeft, die verkocht moet worden.

Om erachter te komen of uw droomwoning werkelijkheid kan worden, moet u eerst weten hoeveel u kunt lenen. Daarvoor maakt u een afspraak met een Vrieling Hypotheekadviseur. In het eerste gesprek rekent uw adviseur geheel vrijblijvend uit wat u kunt lenen. Ook kan de adviseur u vertellen of het belangrijk is dat u uw eigen woning eerst verkoopt, of dat u gebruik kunt maken van een overbruggingsregeling.

Maak direct online een vrijblijvende afspraak of bel 0523 – 28 27 27.

Bron: NVM – onderzoek eerste kwartaal 2013