Nieuws

25-08-2016

Verdien tot 25% premiekorting met Trials

Samen met Trials organiseert Vrieling Verzekeringen op zaterdag 10 september 2016 een rijvaardigheidstraining voor ‘jonge bestuurders’ (18 t/m 23 jaar). Geef jij je hiervoor op? Dan ontvang je aan het einde van de dag een certificaat waarmee je tot wel 25% korting ontvangt op je autoverzekering bij Vrieling Verzekeringen. Door de ervaring die je deze dag op doet, neemt de kans op ongelukken namelijk af!
 
Waarom ‘jonge bestuurders’?
Jonge automobilisten (t/m 23 jaar) betalen bij elke verzekeraar meer premie voor hun autoverzekering dan iemand van 24 jaar of ouder. Dit komt omdat, statistisch gezien, de kans op ongelukken in die groep hoger is dan bij ervaren (oudere) bestuurders.
 
Korting op je autoverzekering d.m.v. rijvaardigheidstraining
Samen met Trials organiseert Vrieling Verzekeringen op zaterdag 10 september 2016 een rijvaardigheidstraining voor iedereen van 18 t/m 23 jaar. Doe je mee? Dan ontvang je tot wel 25% korting* op je autoverzekering bij Vrieling. Door de ervaring die je deze dag op doet, neemt de kans op ongelukken namelijk af! Het is overigens niet verplicht om een autoverzekering bij Vrieling af te sluiten na de rijvaardigheidstraining.
 
Waar, wanneer en wat kost het?
De Trials rijvaardigheidstraining is van 9.00 tot 17.00 uur op het parkeerterrein van de Evenementenhal in Hardenberg (Energieweg 2). De reguliere prijs voor de geheel verzorgde dag (incl. lunch) is € 150,00. Vrieling biedt je echter een aantrekkelijke korting waardoor je voor de hele dag maar € 60,00 betaalt. Ook als je geen klant bent van Vrieling, profiteer je van deze korting! Meer informatie over de rijvaardigheidstraining vind je in de folder en op vrieling.trials.nl.
 
Meld je aan via vrieling.trials.nl!
Opgeven kan via de website vrieling.trials.nl. Wacht niet te lang met aanmelden, er is maar plek voor 24 personen!
 
 
* De korting op uw autoverzekering is afhankelijk van verschillende factoren zoals opgebouwde schadevrije jaren en type auto. Bovendien is de korting afhankelijk van hoe u bent ingeschaald op de bonus/malus ladder. 
Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Neem dan contact met ons op.