Nieuws

18-02-2014

RegioBank blijft in Dedemsvaart!


Steeds meer banken sluiten hun regionale kantoren. Vooral in dorpen en kleinere steden. Terwijl veel mensen graag een bank in de buurt willen. Een bank waar ze gewoon even binnen kunnen lopen voor een vraag of advies. En waar ze hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Daarom blijft de RegioBank in Dedemsvaart geopend.

Klanten kiezen zelf hoe ze hun geldzaken regelen

‘Iedereen kan bij RegioBank binnenlopen. Wij zijn het kantoor om de hoek. Bij ons kunnen klanten hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiele App. En dat kost de klant niets extra’s. Ook niet voor papieren bankafschriften of overschrijfkaarten. Klanten kunnen bij ons terecht voor betalen, sparen, alles. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we echt advies op maat geven,’ zegt Jasper Vrieling van Vrieling Adviesgroep in Dedemsvaart en Hardenberg.

Gewoon binnenlopen

Bent u nieuwsgierig naar de persoonlijke bank bij u in Dedemsvaart en wilt u meer weten of vrijblijvend kennismaken? Loop dan binnen bij de RegioBank aan de Langewijk 47 in Dedemsvaart.