Nieuws

10-06-2013

Past uw huidige hypotheek nog bij u?

Toen u uw hypotheek afsloot, heeft u belangrijke keuzes gemaakt. Deze keuzes waren gebaseerd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden op dat moment. Maar zijn die wensen en mogelijkheden nog steeds actueel? Oftewel; past uw huidige hypotheek nog steeds bij uw situatie op dit moment?

Er zijn verschillende factoren die bepalen of een hypotheek wel of niet bij u past. Bijvoorbeeld uw gezinssituatie. Wellicht bent u in de afgelopen jaren gaan samenwonen, getrouwd of juist gescheiden. Ook uw inkomen speelt een grote rol. Als u van werkgever bent veranderd, kan uw salaris zijn gestegen of gedaald. En door het ontvangen van een erfenis verandert uw inkomensplaatje. Heeft u een beleggingsverzekering? Dan is het belangrijk om te weten of u op de goede weg bent om aan het einde van de looptijd het resultaat te behalen dat u verwacht.

Vrieling Hypotheken stelt hoge eisen aan haar dienstverlening. Daarom willen we u niet alleen tijdens het afsluiten adviseren, maar ook gedurende de looptijd. Daarom nodigen wij de komende jaren al onze klanten uit voor een tussentijds adviesgesprek. Hier zijn voor u geen kosten en verplichtingen aan verbonden.

Wilt u niet wachten op de uitnodiging? Dan plannen wij het adviesgesprek eerder in. Neem hiervoor gerust contact met ons op: 0523 – 28 27 27 of maak een afspraak via de website.