Nieuws

17-07-2018

Overstappen van bank lastig? Niet met de RegioBank overstapservice

Overstappen naar een andere bank? Met de gratis Overstapservice van RegioBank is het heel makkelijk om over te stappen naar RegioBank. Overstappen naar de RegioBank is dus zo gebeurd. Onze adviseurs helpen u graag om deze overstap snel te regelen.

Dit regelt de Overstapservice voor u:

  • Uw inkomen wordt dertien maanden lang automatisch doorgestuurd naar uw nieuwe rekening;
  • Uw incasso’s worden twaalf maanden lang automatisch afgeschreven van u nieuwe rekening;
  • Nederlandse bedrijven die automatische bij u afschrijven, krijgen een melding dat u een nieuw rekeningnummer heeft;
  • U ziet het bij uw bij- en afschrijvingen als iemand uw oude rekeningnummer nog gebruikt. U krijgt dan de melding: ‘Overstapservice via… (uw oude rekeningnummer)’;
  • Vraag de Overstapservice direct aan bij het openen van de rekening. U kunt dan zelf beslissen wanneer u de overstap laat ingaan. Dit kan minimaal twee weken en maximaal drie maanden na de datum van invullen van het overstapformulier.

Na twaalf maanden krijgt u een herinnering dat de Overstapservice over vier weken wordt beëindigd. Voor de periode van dertien maanden is gekozen omdat in die periode alle bij- en afschrijvingen minimaal een keer voorbij zijn gekomen. In de dertien maanden die de Overstapservice duurt heeft u zelf de tijd om partijen die geld storten, zoals de werkgever, te laten weten dat u een nieuw rekeningnummer heeft. 

Wilt u meer informatie of een betaalrekening bij de RegioBank openen? U bent altijd welkom op ons kantoor in Dedemsvaart. Bellen (0523 - 28 27 23) of mailen bankzaken@vrieling.nl kan natuurlijk ook.