Nieuws

03-09-2013

Op kamers? Denk aan de verzekeringen!

De hogescholen en universiteiten zijn weer begonnen. Gaat u of uw kind op kamers? Brand komt relatief vaak voor in studentenkamers en de aanwezige laptops zijn gewild! Vergeet dus de verzekeringen niet. Gelukkig kunt u bij Vrieling de benodigde verzekeringen makkelijk en voordelig bij-/afsluiten.

Inboedelverzekering

De dekking van onze inboedelverzekering is zeer ruim. Brand, brandblussing, ontploffing, blikseminslag en inductie na bliksem, storm, rook- en roetschade, aanrijding, diefstal, inbraak en vandalisme... Dit en meer, het is allemaal verzekerd bij Vrieling. Heeft u al een inboedelverzekering bij Vrieling? Dan kan de inboedel van een studentenkamer makkelijk en voordelig meeverzekerd worden op uw eigen polis. Uw adviseur kan u precies vertellen hoeveel dit gaat kosten.

Mobiele apparatuur

Ook buitenhuis kan er van alles gebeuren met bijvoorbeeld een iPad of laptop. Deze en andere apparatuur kunt u (of uw zoon of dochter) verzekeren met de mobiele apparatuur verzekering.

Zorgverzekering

Naast de gewenste (niet-verplichte) verzekeringen voor inboedel en waardevolle spullen is uw zoon of dochter verplicht om vanaf 18 jaar een eigen zorgverzekering af te sluiten. Halverwege november zijn de premies en voorwaarden voor 2014 weer bekend. Als onafhankelijke adviseur kan Vrieling uw huidige zorgverzekering vergelijken met tal van andere zorgverzekeraars. Maak dus voordat u (of uw kind) 18 wordt een vrijblijvende afspraak.

Meer weten? Neem dan contact op met uw adviseur: 0523 – 28 27 26 of via de website.