Nieuws

09-10-2013

Hoera! Kinderspaarweken

De jaarlijkse Kinderspaarweken van RegioBank zijn begonnen. Kom langs van 7 oktober tot en met 1 november 2013 en open een kinderrekening van RegioBank. Uw kind ontvangt een mooi cadeau naar keuze. Ook als uw kind al een rekening heeft en bijstort ontvangt hij of zij een leuk cadeautje. Want goed sparen willen we al jong belonen.

Het kan weer: Zilvervloot Sparen

Kent u Zilvervloot Sparen nog van vroeger? De populaire jeugdspaarrekening is terug bij RegioBank! Met Zilvervloot Sparen ontvangt uw kind op de 18e verjaardag een premie, die kan oplopen tot maximaal 10% van het totaal gespaarde bedrag. Dit betekent meer dan € 1.000 extra spaargeld, bovenop de toch al aantrekkelijke spaarrente.

Lees meer over Zilvervloot Sparen

Zelf sparen en betalen op de 1.2.3 Rekening

De rekening die meegroeit met de ontwikkeling van uw kind. Met de 1.2.3 Rekening leert u uw kind eerst sparen tegen een aantrekkelijke rente. Vanaf 10 jaar komt daar de mogelijkheid om ermee te betalen bij.

Profiteer tijdens de Kinderspaarweken

Nieuwe spaarders en trouwe spaarders belonen wij tijdens de Kinderspaarweken met een mooi cadeau. U bent met uw kind van harte welkom bij de dichtstbijzijnde Adviseur bij u in de buurt.

Meer weten?

Meer informatie over Zilvervloot Sparen? Kom eens langs bij onze vestiging te Dedemsvaart, of bezoek de website van de RegioBank.