Nieuws

13-04-2016

Hoe profiteert u van de lage hypotheekrente?

Uw voordeel van de lage hypotheekrente is het groots als u voor het eerst een woning koopt. Maar ook als u al een eigen woning heeft, kunt u op twee verschillende manieren profiteren van de lage hypotheekrente. 

Eigen woning
Bent u al in het bezit van een eigen woning en heeft u geen plannen om te verhuizen? Wellicht is het interessant om uw hypotheek over te sluiten om zo te profiteren van de lage rente. Dit oversluiten gaat helaas niet zomaar, de kans is groot dat u een boete krijgt voor het afkopen van de rente. Ook kunnen er nog meerdere kosten bij komen, zoals notariskosten, taxatiekosten en NHG-kosten. Dit klinkt ongunstig, maar in sommige gevallen zijn de kosten van de boete makkelijk terug te verdienen. De hypotheekadviseurs van Vrieling Hypotheken rekenen graag voor u uit of het oversluiten van uw hypotheek voor u aantrekkelijk is.
 
Eigen woning en wilt u verhuizen?
Heeft u al een eigen woning en bent u van plan om te verhuizen? Dan kunt u uw hypotheek in de meeste gevallen boetevrij oversluiten en zo direct profiteren van de lage rente. Ook hierbij bieden onze adviseurs u graag een helpende hand. 

Meer informatie?
Maak dan een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs. Een eerste afspraak is geheel vrijblijvend en de kosten nemen wij voor onze rekening. Bel hiervoor 0523 - 28 27 27 of stuur een mailtje naar hypotheken@vrieling.nl.