Nieuws

01-11-2012

Eerste premies zorgverzekering 2013 bekend

De premie voor de basis zorgverzekering komt in 2013 rond dezelfde prijs te liggen als de premie van 2012. Dit blijkt uit de premies die de eerste zorgverzekeraars inmiddels bekend hebben gemaakt. Daar tegenover staat dat het eigen risico stijgt: € 220 in 2012 en € 350 in 2013. Ook de voorwaarden gaan waarschijnlijk veranderen. Reden voor u om te bekijken of uw huidige zorgverzekering nog wel bij uw situatie past.

U kunt tot 1 januari 2013 kiezen voor een andere zorgverzekeraar. Bij Vrieling heeft u de keuze uit diverse zorgverzekeraars. Er is dus altijd een verzekering die bij u past. Vrieling koopt voor haar klanten zorgverzekeringen collectief in. Zorgverzekeraars geven ons daardoor hoge premiekortingen. Deze korting berekenen wij direct door aan onze klanten!

Half november hebben alle verzekeraars hun premie en voorwaarden voor 2013 bekendgemaakt.  Bij Vrieling houden we de ontwikkelingen in de gaten. Zodra er meer informatie bekend is stellen wij u hiervan op de hoogte door middel van de nieuwsbrief en onze website.

Heeft u op dit moment een zorgverzekering bij Vrieling? Dan ontvangt u van ons voor het jaar 2013 een nieuw en passend voorstel.

Heeft u nog geen zorgverzekering bij Vrieling? Laat dan uw gegevens bij ons achter via het offerte aanvraagformulier, dan nemen wij contact met u op. Zodra de premies en de polisvoorwaarden bekend zijn, vergelijken wij kosteloos voor u de dekking en de prijs van de zorgverzekeringen.  Zo kunt u de juiste keuze maken!