Nieuws

07-07-2015

Aantrekkelijke rente én veel gemak bij de RegioBank

Vrieling houdt zich naast verzekeringen ook bezig met bankzaken. Dat doen we onder de naam RegioBank. Naast al het gemak van een lokale en kleinschalige bank (dichtbij, gewoon even binnenlopen en vertrouwde adviseurs), kunt u ook gewoon bankieren via internet of de mobiele app. En niet onbelangrijk: bij de RegioBank vindt u nog aantrekkelijke rentetarieven!

Sparen via de RegioBank

Wilt u uw spaargeld altijd kunnen opnemen? Of zet u het liever voor langere tijd vast? De RegioBank biedt verschillende spaarrekeningen met aantrekkelijke rentetarieven. Met de online Spaarwijzer ontdekt u welke spaarrekening het beste bij u past. Liever persoonlijk advies? Loop dan binnen bij ons kantoor in Dedemsvaart of bel 0523 – 28 27 26.

Betalen via de RegioBank

Wilt u thuis bankieren? Of op uw werk? Op het strand of in het buitenland? Met RegioBank regelt u uw dagelijkse bankzaken altijd op een eigentijdse manier. De RegioBank biedt 2 betaalrekeningen: één voor kinderen tot 18 jaar en één voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Overstappen lastig? Niet met de gratis Overstapservice

Met de gratis Overstapservice is het heel gemakkelijk om van bank te veranderen. Uw nieuwe RegioBank rekeningnummer wordt doorgegeven aan alle bedrijven en instanties die geld van uw rekening afschrijven via een automatische incasso. Deze hoeft u dus niet zelf te informeren. Zijn er dan toch nog bedrijven die uw rekeningnummer niet hebben aangepast? Dan worden ze automatisch doorgeleid naar uw nieuwe betaalrekening en kunt u ze alsnog een overstapkaart sturen. Na ongeveer 12 maanden eindigt de overstapservice. De Overstapservice is ook in een duidelijk filmpje samengevat. Bekijk de video hier.

Wilt u meer weten over de betaal- en spaarmogelijkheden van de RegioBank? Bijvoorbeeld welk pakket het beste bij u past en welke rente daarbij hoort? Loop vrijblijvend eens binnen bij ons kantoor in Dedemsvaart of bel 0523 - 28 27 23.