Nieuws

25-10-2016

Wim Ramaker wint Vrieling fotoactie

Elk jaar brengt Vrieling Adviesgroep de traditionele omslagkalender uit. Op de kalender staat altijd een foto van een herkenbaar gebied of een plaats uit de gemeente Hardenberg. Voor de kalender van 2017 heeft Vrieling iedereen opgeroepen om foto’s in te sturen. De mooiste wordt geplaatst op de kalender. En de winnaar is... Wim Ramaker uit Mariënberg!

Uit de vele inzendingen heeft een onafhankelijke jury de mooiste foto uitgekozen. Unaniem waren ze het erover eens dat de foto van Wim Ramaker uit Mariënberg de mooiste is. De foto is gemaakt aan de Hardenbergerweg in Brucht. Gerrit Jan Vrieling: “De kleuren, de mist en de rijp op de tulpen, de zonsopgang, het is een heel mooi foto. Bovendien past deze foto qua formaat perfect op de kalender. Wij zijn er heel blij mee!”

Wim heeft, naast een plekje op de kalender, een dinerbon gewonnen waarmee hij met zijn familie of vrienden lekker uit eten kan. Op dinsdag 25 oktober heeft hij zijn prijzen in ontvangst genomen. “Namens iedereen bij Vrieling Adviesgroep wil ik alle inzenders bedanken die mee hebben gedaan aan de fotoactie. Er zaten nog veel meer mooie foto’s bij, helaas past er maar één op de kalender”, aldus Gerrit Jan.

Alle ingezonden foto’s zijn te bewonderen via www.vrieling.nl/kalender. De kalender is voor Vrieling klanten te verkrijgen op de kantoren van Vrieling in Hardenberg en Dedemsvaart. 


Wim Ramaker neemt zijn prijs in ontvangst