Nieuws

05-01-2016

(Amateur)fotograaf? Doe mee met de Vrielingkalender fotoactie

Elk jaar brengt Vrieling Adviesgroep de traditionele omslagkalender uit. De kalender voor 2016 ligt op dit moment klaar om opgehaald te worden door klanten (zie advertentie elders in deze krant). Op de kalender staat altijd een foto van een herkenbaar gebied of een plaats uit de gemeente Hardenberg. Voor de kalender van 2017 roept Vrieling iedereen op om mee te doen aan de Vrielingkalender fotoactie. De mooiste foto wordt geplaatst op de kalender van 2017.

De foto op de kalender van 2016 is gemaakt door Bé Snijders uit Gramsbergen. De foto is op een mooie zomerse dag gemaakt bij de Loozensche Linie tussen Hardenberg en Gramsbergen. Gerrit Jan Vrieling: “Elk jaar is het weer de vraag welke foto er op de kalender moet. Onze collega Camiel Slot gaf toen aan dat zijn schoonvader Bé graag foto’s maakt van de omgeving. Bé Snijders heeft toen de foto van de Loozensche Linie gemaakt waar we heel blij mee waren. Toen ontstond het idee om voor de volgende kalender de inwoners van onze gemeente te vragen om een foto. Degene die de mooiste foto inzendt, wint natuurlijk met zijn of haar foto een plek op de kalender. Daarnaast mag de winnaar met zijn familie of vrienden uit eten. De kalender is overigens, ondanks het digitale tijdperk, erg gewild! Al halverwege het jaar vragen de eerste mensen om onze kalender.”

Gestelde eisen foto:
Er worden wel eisen gesteld aan de foto. Zo moet duidelijk herkenbaar zijn dat de foto gemaakt is in de gemeente Hardenberg. Formaat: liggend, verhouding 15 x25 cm, 300 dpi.

Inzenden:
Deelnemers mogen maximaal 2 foto's inzenden. De foto(s) kunnen voor voor 1 mei 2016 digitaal ingezonden worden naar: marketing@vrieling.nl.

Na 1 mei 2016 gaat een onafhankelijke jury de winnende foto selecteren.