Nieuws

20-07-2017

Jong geleerd is oud gedaan

Leer uw kind goed om te gaan met geld, dan heeft uw kind later vaak minder last van financiële problemen. Met het oog daarop heeft RegioBank een handig hulpmiddel: de JongWijs rekening. Daarmee krijgen kinderen sparen en betalen op een leuke manier onder de knie.

JongWijs bestaat uit een spaar- én betaalrekening, voor kinderen van nul tot achttien jaar. Het begint met een spaarrekening en vanaf acht jaar komt daar een betaalrekening bij. Eventueel met een pinpas, Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Als ouder bepaalt u wat verstandig is voor uw kind. Zo leert uw kind dus stap voor stap sparen, betalen, Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Alles in één handig pakket!

Elk jaar ontvangt uw kind rond de verjaardag leuke en leerzame tips over geld tot aan zijn of haar achttiende verjaardag.  

Ieder kind heeft ouders nodig om te leren omgaan met geld. Daarom krijgt ook ú jaarlijks post van ons. Met interessante informatie, praktische tips en niet te vergeten: leuke spelletjes om samen te doen. Voor dit JongWijs spaar- en betaalpakket betaalt u overigens geen cent aan maandelijkse kosten. Op de 18e verjaardag wordt het JongWijs pakket automatisch omgezet naar een jongerenrekening die tot de 27e  verjaardag kosteloos blijft!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak. Op ons RegioBank kantoor in Dedemsvaart leggen we u graag alles uit.