Agrarisch ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Uw voordeel

Vergoeding van expertise-, bereddings- en opruimingskosten

Waar andere aanbieders deze kosten vaak niet of slechts deels vergoeden, vergoeden wij de totale expertise, bereddings- en opruimingskosten. Lees hier meer over de dekking.

Maatwerk en deskundig advies

Een goede verzekering is één, maar een deskundig en vertrouwd advies is twee! Daarom hebben klanten van ons kantoor twee vaste contactpersonen: een buitendienstadviseur en een binnendienstadviseur. Dat vinden we belangrijk, omdat je pas een goed advies kunt geven als je de ondernemer en zijn bedrijf goed kent. Zo zijn wij in staat verzekeringen op maat te leveren, en op die manier kunnen we bovendien garanderen dat wij altijd voor u bereikbaar zijn om u persoonlijk van dienst te zijn. Voor u een zorg minder!

10% korting in combinatie met het Agrarisch ZekerheidsPakket

Als deze verzekering wordt afgesloten in combinatie met het Agrarisch ZekerheidsPakket, krijgt u een premiekorting van 10%, ongeacht het aantal verzekeringen binnen het pakket!

Evelien Brandt

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.