Agrarisch ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Uitvaartverzekering

De kosten van een uitvaart zijn niet gering. U moet daarbij al gauw denken aan
€ 8.000,- à € 10.000,- en als u bijzondere wensen heeft, zal dat bedrag snel oplopen. Een uitvaartverzekering is daarvoor de meest aangewezen oplossing. Globaal gesproken zijn er twee soorten uitvaartverzekeringen. De natura verzekering en de uitvaartverzekering in geld.

Natura

Bij de naturaverzekering, zorgt de uitvaartverzekeraar ervoor dat bij een onverhoopt overlijden alles goed wordt geregeld. Uiteraard wordt in dat geval van tevoren precies vastgelegd wat u van de verzekeraar mag verwachten. Repatriëring vanuit het buitenland valt in dit geval ook onder de dekking. Niet slechts de betaling van de kosten daarvan, maar ook het meterdaad regelen van alles wat daarbij komt kijken en dat is heel wat!

In geld

Bij een uitvaartverzekering in geld, komt er bij overlijden uitsluitend een van tevoren bepaald bedrag tot uitkering. In dat geval moet alles door de nabestaanden worden geregeld, eventueel in samenwerking met een uitvaartverzorger.

Wim Muilwijk

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.