Agrarisch ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Overige verzekeringen

Naast de meest gebruikelijke verzekeringen, zoals die in het overzicht zijn opgenomen, zijn er nog tal van verzekeringen voor diverse risico’s. Zo kunt u een verzekering afsluiten voor uw huwelijksdag, een zgn. huwelijksdagverzekering. Deze vergoedt de kosten als door onvoorziene omstandigheden het huwelijksfeest afgelast moet worden. Ook kunt u voor uw huisdieren een huisdierenziektekostenverzekering afsluiten. En voor uw paard(en) kunt u een verzekering afsluiten die een uitkering doet bij het overlijden of het noodzakelijk afmaken van het paard. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Teveel om op te noemen. 

Ons advies

Als u vragen heeft, over welke verzekering dan ook, schroom niet om de vraag aan één van onze klantadviseurs voor te leggen. Het zijn stuk voor stuk vakmensen, die de weg weten in verzekeringsland. Vaak zullen ze u aangenaam verrassen met hun oplossingen!

Evelien Brandt

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.