Agrarisch ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Uw voordeel

Aantrekkelijke nieuwwaarde regeling

Voor tractoren die volledig verloren gaan is een uniek vergoedingssysteem van toepassing. In het eerste jaar wordt de volledige nieuwwaarde vergoed, ook als de waarde is gestegen. In de volgende drie jaren wordt slechts 1% per maand afgeschreven.

Maatwerk en deskundig advies

Een goede verzekering is één, maar een deskundig en vertrouwd advies is twee! Daarom hebben klanten van ons kantoor twee vaste contactpersonen: een buitendienstadviseur en een binnendienstadviseur. Dat vinden we belangrijk, omdat je pas een goed advies kunt geven als je de ondernemer en zijn bedrijf goed kent. Zo zijn wij in staat verzekeringen op maat te leveren, en op die manier kunnen we bovendien garanderen dat wij altijd voor u bereikbaar zijn om u persoonlijk van dienst te zijn. Voor u een zorg minder!

Tot 10% extra pakketkorting

Als deze verzekering wordt afgesloten binnen het Agrarisch ZekerheidsPakket, krijgt u een extra premiekorting die kan oplopen tot 10% bij 5 verzekeringen!

Evelien Brandt

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.