Agrarisch ZekerheidsPakket

Overige verzekeringen

Uw voordeel

Vergoeding van de expertisekosten en noodhuisvesting

Hoewel deze kosten bij andere aanbieders vaak niet of slechts gedeeltelijk vergoed worden, bieden wij u wél een volledige vergoeding van de exportisekosten en tot maximaal €350,- per week voor noodhuisvesting!

Tot 10% extra pakketkorting

Als deze verzekering wordt afgesloten binnen het Agrarisch ZekerheidsPakket, krijgt u een extra premiekorting die kan oplopen tot 10% bij 5 rubrieken.

Geen eigen risico

Voor alle gedekte gebeurtenissen geldt: geen eigen risico!

Maatwerk en deskundig advies

Een goede verzekering is één, maar een deskundig en vertrouwd advies is twee! Daarom hebben klanten van ons kantoor twee vaste contactpersonen: een buitendienstadviseur en een binnendienstadviseur. Dat vinden we belangrijk, omdat je pas een goed advies kunt geven als je de ondernemer en zijn bedrijf goed kent. Zo zijn wij in staat verzekeringen op maat te leveren, en op die manier kunnen we bovendien garanderen dat wij altijd voor u bereikbaar zijn om u persoonlijk van dienst te zijn. Voor u een zorg minder!

Evelien Brandt

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Laat u dan bellen door één van onze adviseurs!

Bel mij

  1.